Inloggen

Volg ons via RSS en Atom Volg onze RSS of Atom feed

Geen zin om steeds op onze website te moeten kijken om te zien of er iets nieuws is? Het kan ook anders! Installeer een RSS of Atom reader (als je die niet al hebt) en laat die automatisch de laatste nieuwtjes ophalen. Het gaat hierbij om dezelfde informatie als welke getoond wordt in onze "Timeline".

Een RSS of Atom reader kan meerdere "feeds" ophalen zodat je met je reader meerdere blogs en/of nieuws-kanalen tegelijk kunt volgen. Bijna all blogs en nieuws-sites beschikken over een RSS en/of Atom "feed". (Veel bloggers weten trouwens niet dat hun website/host hun nieuwe blogs al automatisch beschikbaar stelt via RSS en/of Atom.)

Hieronder staan onze (Nederlandse) feeds, zowel in Atom- als RSS-formaat. Beide formaten geven hetzelfde resultaat, maar Atom heeft de voorkeur, mits je reader dat formaat ondersteunt. Veel readers accepteren al automatisch de feed zodra je op de knop "Automatisch" in de kolom hieronder drukt, maar andere readers moet je handmatig de feed opgeven met knippen en plakken. De knoppen in de kolom "Controleren" kun je bij twijfel gebruiken om te controleren of onze feeds wel werken en aan de eisen voldoen.

KanaalAutomatischHandmatigControleren
image
Atom Kopieer deze link:
[Valid Atom 1.0]
image
RSS Kopieer deze link:
[Valid Atom 1.0]