Inloggen

KAART - Goed voor elkaar PN-paarden aangeboden/gevraagd, bekapvrienden, rijmaatjes, verzorgers

Overzicht van wat er op deze pagina te vinden is:

Deze pagina is bedoeld om mensen aan elkaar te verbinden. Of je nou graag wilt helpen met bekappen, rijmaatjes zoekt, je diensten als paardenverzorger aanbiedt of juist iemand zoekt om met de verzorging te helpen, hier vind je gelijkgezinde mensen. Je mag hier ook je paard te koop aanbieden (alleen voor particulieren!), of een oproep plaatsen als je een paard een leuke plek kunt bieden of op zoek bent naar een specifiek soort paard.

Bekapvrienden

Dit is een lijst met mensen die Natuurlijk Bekappen en het leuk vinden om anderen te helpen/met anderen te overleggen over het Natuurlijk Bekappen. Onder het motto van twee zien meer dan een en samen staan we sterker, proberen we mensen samen te brengen. Geen professionele bekapper dus, maar wel iemand die zich in het Natuurlijk Bekappen heeft verdiept. Let op: zijn er problemen met de hoeven, neem dan een professionele bekapper! De Bekapvrienden zijn nuttig voor vele aspecten maar niet geschikt indien er problemen zijn!

Let op: Dit zijn mensen die zich in het Natuurlijk Bekappen hebben verdiept maar GEEN bekappers die noodzakelijkerwijs veel ervaring hebben!

Vind je het leuk om met anderen van gedachten te wisselen over het Natuurlijk Bekappen? Bekap je je eigen paarden en wil je meer hoeven leren kennen? Of wil je gewoon met gelijkgezinden over hoeven kletsen, elkaars argumenten horen? Meld je dan onderaan deze pagina aan. Iedereen die hier op staat, is in de ban van het bekappen op een natuurlijke wijze en vindt het leuk hoeven van andere paarden te bekappen of samen te overleggen. Gratis, in ruil voor ervaring en kennisuitwisseling.

Behalve op de kaart kun je Bekapvrienden ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst.

Paardrijmaatjes

Wil je graag met anderen samen rijden, meld je dan aan als 'paardrijvriend'. Wie weet vind je iemand uit je buurt. Of misschien woon je zelf aan het strand en wil je ook eens in de bossen rijden, dan kan een paardrijvriend op afstand ook heel leuk zijn. Ook bedoeld voor mensen die meer dan 1 paard hebben en iemand zoeken om af en toe op het tweede paard mee te rijden. Aanmelden voor deze lijst kan onderaan deze pagina.

Behalve op de kaart kun je Paardrijmaatje ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst met rijmaatjes.

Paardenverzorgers-aangeboden

Voor iedereen die zichzelf aanbiedt als verzorger voor paarden. Net als met de rijmaatjes en de bekapvrienden, staat ook hier weer het natuurlijk omgaan met paarden centraal, dus echt voor hen die een Paard Natuurlijke omgang met het paard hoog in het vaandel hebben staan. Aanmelden voor deze lijst kan onderaan deze pagina.

Behalve op de kaart kun je Paardenverzorgers-aangeboden ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst.

Paardenverzorgers-gevraagd

Voor iedereen die iemand zoekt om te helpen met de verzorging. Bedoeld voor mensen die hun paarden niet op stal opsluiten, ook niet 'alleen maar' voor de nacht. Aanmelden voor deze lijst kan onderaan deze pagina.

Behalve op de kaart kun je Paardenverzorgers-aangeboden ook vinden middels onderstaande alfabetische lijst.

PN-paarden aangeboden

Het (moeten) verkopen van een paard is voor een betrokken eigenaar vaak heel moeilijk, je wilt niet dat hij in de reguliere markt terechtkomt en je wilt de kans op een geschikte PN-minded nieuwe eigenaar zo groot mogelijk maken.

Voor een koper is het ook prettig om een paard te kopen dat reeds natuurlijk wordt gehuisvest, gevoerd en getraind, zodat de kans op vervelende ontdekkingen zo klein mogelijk is.

Vandaar deze rubriek :-)

Tips voor een duidelijke verkoopadvertentie:

 • Omschrijf waar en hoe je paard op dit moment gehuisvest is;
 • Leeftijd en geslacht;
 • Bondige omschrijving karakter van het paard, ook qua gedrag naar mensen en andere paarden;
 • Eventuele belangrijke ziektevoorgeschiedenis, zoals bijv. PPID, SME, etc.;
 • Bondige levensloop van het paard (in welke omstandigheden opgegroeid, type bodem waar de hoeven aan zijn gewend, soort voeding, mate van soberheid, welke leeftijd afgespeend, wanneer en hoe bereden, geschiedenis van de hoeven/bekappen, enz);
 • De richtprijs (indien je dit zelf wilt);
 • Reden van verkoop;
 • Foto's van je paard en uitgebreidere informatie kun je een geinteresseerde per email toesturen en het is ook mogelijk om een externe link te plaatsen waar foto's in staan.

Aanmelden voor deze lijst kan onderaan deze pagina.

Disclaimer! Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties, deze advertentie-afdeling is puur bedoeld als service

PN-paarden gevraagd

Veel eigenaren die van hun paard houden en er een goede plek voor zoeken, zullen liever de nieuwe eigenaar vooraf al selecteren in plaats van hun paard te koop aanbieden. Daarom hebben we deze rubriek toegevoegd, hier kun jij vertellen wie je bent, wat je voor soort paard zoekt en wat je het dier te bieden hebt. Foto's van jou en jouw locatie kun je een geinteresseerde per email toesturen of plaats een link naar een plaats waar meer informatie over jou of je locatie is te vinden.

Let op, er zijn voorwaarden. De plek waar het paard komt te staan moet minimaal hieraan voldoen:

 • Paarden moeten 24/7 buiten kunnen staan, met beschutting, droge plekken en genoeg ruimte om te rennen;
 • Paarden mogen nooit alleen staan altijd met een paardenmaatje, dus ook niet alleen met een ezel, geit, schaap, etc.;
 • Paarden moeten ruwvoer tot hun beschikking hebben, onbeperkt qua tijdsduur maar niet qua hoeveelheid als het paard er te dik van wordt (werk met systemen die de eetsnelheid vertragen als het paard te dik wordt);
 • Hoefijzers zijn niet toegestaan, hoeven worden regelmatig en op natuurlijke wijze bekapt;
 • Dekens alleen in uitzonderingsgevallen;
 • Omgang met het paard op een paardgerichte eerlijke en voor het paard logische manier;
 • Reden van koop is in principe om het paard voor het leven te houden, handelaren zijn absoluut niet toegestaan.

Aanmelden voor deze lijst kan onderaan deze pagina.

Disclaimer! Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties, deze advertentie-afdeling is puur bedoeld als service

Om te voorkomen dat automatische spam-bots met de e-mailadressen aan de haal gaan zijn de e-mailadressen alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd. Dat geldt ook voor de VCARD-gegevens.

Bekapvrienden

Aangeboden omgeving BOXTELEsch Liempde Brabant
Bijrijder/ verzorger(s).
Fien van 12 jaar en haar moeder Rachel. We kunnen samen komen of ook apart. Rachel heeft veel ervaring, Fien rijdt sinds haar 9e op de manege en op mijn huidige verzorgpaardje. Dit paardje gaat met welverdiend pensioen. We blijven graag voor langere tijd betrokken bij je paard en willen een echte band opbouwen.
Als Fien alleen bij je paard zou zijn, zal ik altijd op de achtergrond aanwezig zijn voor de veiligheid. Fien is heel verantwoordelijk, ze zal nooit de drinkbak of het hek vergeten. Ze vindt knuffelen, poetsen en buitenrijden fijn, maar wil ook graag vooruit en meer leren: dressuur, springen, western etc.
We helpen graag met klusjes zoals mesten, vegen en voeren. Rachel heeft naast recreatief rijden ook interesse in -en wat ervaring met- grondwerk en klassieke dressuur.
04/12/2022
De Benneken, 10, 5283TL, Boxtel, Nederland, ******@hechteband.nl, +31634355660

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

Paardrijmaatjes

Hallo allemaal, ik heb 2 hannoveranen gekocht van 11 en 12, ze zijn op 5-6 jarige leeftijd ingereden, maar hebben de laatste jaren verder stilgestaan. Ik ben voorzichtig begonnen met rijden en dat gaat op zich heel goed. Ook heb ik een trainer gevonden die me bitloos,leert rijden. Is er iemand die mee wil doen, die ook graag wil leren rijden, op een ontspannen manier? Mijn doel is op dit moment puur recreatief. Misschien ooit langere buitenritten( endurance)
brugslootweg 7, 8477AB, oldeholtwolde, Nederland, ******@hotmail.nl, +31624732609

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Hoi! Ik ben Ditte! Er staan nog niet heel veel mensen bij ons op de pp en aangezien niet altijd iedereen kan, lijkt het mij wel leuk om wat vaker op pad te gaan. Uiteraard bitloos en ijzerloos!
Wij staan in Zaandam met een uurtje stappen vanaf t twiske!
Gelieve mijn telefoonnummer alleen gebruiken om te appen.
Leerbroekstraat 6, 1507 KW, Zaandam, Nederland, ******@hotmail.com, +31640452496

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ik rij altijd alleen in Berkel-Enschot, Udenhout en Oisterwijk dus zou het heel gezellig vinden als er soms iemand meegaat.
Bosscheweg 4a, 5056PP, Berkel-Enschot, Nederland, ******@onderwijsgroeptilburg.nl, +31650838719

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Hallo
Ik ben op zoek naar mensen die recreatief in het bos rijden bv loonse Drunense duinen of de Veluwe of het strand. Ik rij zelf al heel wat jaren met een super lieve Fries die heel braaf is. Maar alleen op stap is niet altijd gezellig. Zelf ben ik boven de vijftig en woon in de hoeksche waard.
22/2/2022
Elzenlaan, 3286XE, Klaaswaal, Nederland, ******@gmail.com, +31640060350

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Groenstraat 20, 2530, Boechout, Belgium, ******@gmail.com, +32478722327

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ik ben 20 jaar (30/12/2000) en wandel graag met wandelmaatjes
Kleine Molenstraat , 3300, Tienen, Belgium, ******@gmail.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ik heb een haflinger en een kleine pony. Ik ben te zwaar voor de kleine pony en mijn zusje heeft geen tijd meer om mee te gaan. De halfinger kan niet alleen op pad en de pony kan niet aan de hand mee(wandelen wel, maar niet als ik zelf op de haflinger zit). De pony mag maximaal 60 kg op de rug. Ik zoek dus iemand die graag geregeld mee wil gaan op buitenrit op de kleine pony. Ik wil ook best een keer proberen met iemand met een ander paard de haflinger mee te krijgen, maar ik ben bang dat dit niet lukt
Evertsoord, Nederland, ******@gmail.com, +31655023076

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

Paardenverzorger-aangeboden

Beste paardenmensen,
Ik heb al ruim 12 jaar ervaring met paarden.
Ik heb afgelopen jaar minder kunnen doen vanwege mijn studie, waardoor ik onzekerder ben geworden.
In de periode daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan met PN, clicker training, grondwerk etc. Daarnaast heb ik een aantal jaar terug verschillende paarden PN ingereden.
De afgelopen jaren heb ik 2 verzorgpony's gehad, nu ben ik op zoek naar een nieuw adresje/maatje waar ik veel bij kan leren!
21 jaar
2 dagen p.w. beschikbaar
hopelijk tot snel
6213 GC, Maastricht, Nederland, ******@hotmail.com, +31648595771

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Mijn naam is Rachel, ik heb jarenlang verzorgpaarden gehad, maar sinds ik kinderen kreeg, ben ik een vakantie-ruiter geworden. Nu wil ik graag weer een band opbouwen met 1 speciaal paard. Ik heb me verdiept in NH, bitloos, leerprincipes/ clicker training en academische rijkunst en wil daar graag met een verzorgpaard verder in duiken en les nemen. Ik heb een rustige zit en hand, ben betrouwbaar en nauwgezet en het gaat me om meer dan rijden alleen. Ik kan ongeveer twee keer in de week naar je paard komen.
De Benneken, 10, 5283TL, Boxtel, Nederland, ******@hechteband.nl, +31634355660


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ik ben opzoek naar een verzorgpony of paard, waar ik meer van kan leren. Ik rij nu op een stal waar dat helaas niet meer het geval is. Ik ben 15 jaar oud en ben 1.74 meter lang. Ik weeg in de 60 kilo. Ik rij in dit najaar 7 jaar. Ik ben zelf ook helemaal voorstander van een paard zo diervriendelijk mogelijk rijden en verzorgen. Klinkt dit wat voor jou, stuur dan een mail. (mail =zichtbaar als je ingelogd bent)
Ermelo, Nederland, ******@icloud.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

Paardenverzorger-gevraagd

Ik heb een pony van 5 jaar die niet bereden wordt. Wel kan er gewandeld worden, vrijheidsdressuur, lange lijnen en poetsen. Enige ervaring is wel vereist aangezien ze jong is en weleens kan schrikken. Er hoeven geen klusjes gedaan te worden
Schiksweg , 8097SG, Oosterwolde, Nederland, ******@outlook.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ervaren bijrijder gezocht!
Voor onze 7-jarige merrie Nora zoeken wij een ervaren, zelfstandige bijrijder (18+). Pn-gericht, niet bang aangelegd, zelfverzekerd, je kunt leiding nemen, bent consequent, rustig en vooral vriendelijk.
Nora staat al even stil omdat mijn dochter (13) nu wat angstig is na een paar keer op een steigerende Nora te hebben gezeten. Nora is nu erg stijf. Grondwerk is nu erg belangrijk en flink wat beweging en aandacht. Kuinrebos is op +_ 2 km afstand. Vragen geen vergoeding.
Middenweg 152, 8538 XH, Bantega, Nederland, ******@hotmail.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Voor mijn ietwat eenkennige merrie zoek ik een bijrijder. Ze is betrouwbaar, werkt graag mee en gaat heel graag het bos in. Voor grondwerk is ze ook altijd te porren. Ze wordt recreatief bereden.
Weert, Nederland, ******@gmail.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Gezocht: Verzorger/Bijrijder 16+
Omgeving: Harderwijk / Hierden
Vrolex is een super lief en meewerkend paard. Hij is zeer gericht op wat je van hem verwacht en doet zijn uiterste best. Hij houdt niet zo van poetsen. Doordat hij zo mensgericht is, is hij ook zeer geschikt voor angstige mensen. We werken aan de hand (rechtrichten), in vrijheid, rijden doen we uitsluitend bitloos (touwhalster, sidepull of neckrope). Springen is niet zijn ding, cavaletti tijdens het werken vanaf de grond wel.
Video's van ons
Grond aan de lijn en in vrijheid: https://youtu.be/gQLMqZA7IDM
Rijdend met neckrope: https://www.instagram.com/p/B3r2wRLHSUv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ik ben opzoek naar iemand die met mijn paard aan de slag wil gaan en hem verzorgen. Deze persoon:
- wil regelmatig lessen nemen (1x per maand* op eigen kosten bij mijn instructrice, voor info: www.mwhorseworks.nl), om te leren samenwerken en communiceren met mijn maatje;
- heeft plezier in grondwerk;
- vindt het niet erg om te voeren of uit te mesten (kleinschalige paddock paradise).
*ik ga er hierbij vanuit dat er geen ervaring is met de manier waarop ik werk met Vrolex.
Voorheen begeleidde ik zelf bijrijders/verzorgers ca. Iedere 2 weken tot ze zelfstandig met hem aan de slag konden maar ivm dat ik minder tijd heb, heb ik besloten om dit op een andere manier op te lossen (lessen bij instructrice en ik zal dan ook 1x per maand/om de maand begeleiden).
Hij staat op een kleinschalige paddock paradise in Hierden. En is ook geschikt voor angstige ruiters (rijden is echter een privilege en zeker niet vanaf het begin al).
Mocht je interesse hebben, bekijk dan op Facebook mijn volledige advertentie.
28/5/2022
Harderwijk , Nederland, ******@live.nl,


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Omgeving Akersloot - Voor mijn allerliefste New Forest pony Sacha, 16 jaar, ben ik opzoek naar een verzorgster. Iemand die het leuk vindt om een band met haar op te bouwen en samen te groeien. Sacha is bekend met onder andere natural horsemanship en de academische rijkunst. Bovenaan staan plezier, communicatie en respect. De juiste persoon voor Sacha is iemand het heel leuk vindt om grondwerk te doen. Sacha is een schat, maar heeft niet het makkelijkste lichaam. Vandaar dat rijden er voorlopig niet in zit.
x, X, Akersloot, Nederland, ******@gmail.com, +31615345885

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Voor onze prachtige locatie in Arnhem midden in het bos zoeken wij tijdens de vakantiemaanden hulp voor het uitmesten van onze paddocks. Dit uiteraard tegen een nette vergoeding. Ben je 14+ en sta je graag tussen de paarden te werken, dan kan dit een leuk bijbaantje zijn in de vakantie. Ook voor de zondagen is mogelijk.
21/6/2022
Harderwijkerweg 2, 6816VA, Arnhem, Nederland, ******@hotmail.com, +31623365706

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Femke Nistelrooij
Hallo meiden, vanaf 26 juli ga ik verhuizen naar een nieuwe plek.
Een kleine p.p. Omgeving Waalwijk/Kaatsheuvel. Aan de rand van het bos op een paar minuten rijden over een veilig fietspad zit je in de Loonse en Drunense duinen met kilometers lange ruiterpaden en een prachtige omgeving het hele jaar door.
Pikey is een flinke ruin van 5 jaar oud.
Beetje puberig maar goed te sturen. Wel heeft hij een zekere ruiter nodig anders gaat hij met je aan de haal.
Ik zoek iemand die iig 1x per week ( vaker mag altijd!) met hem wil gaan rijden.
Ik vraag een kleine vergoeding en maak een klein contractje om alles duidelijk te krijgen qua afspraken.
Je hebt verder geen verplichting om te mesten of voeren, mag wel een keer natuurlijk, maar ik vind het belangrijker dat Pikey goed wordt verzorgd.
Hij wordt natuurlijk bekapt en ik rijd boomloos.Leuk als je affectie hebt met Natural Horsemanship en of Parelli.
Ervaring met jonge paarden, voorkeur koudbloed en, is een pre.
Liefst een wat ouder iemand, je moet zelfstandig kunnen rijden. Er wordt een kleine rijbak gerealiseerd.
Heb je interesse stuur me dan een mailtje met wat informatie over jezelf en je ervaring en waarom je een interesse hebt, waar ligt de klik?
Ik hoor graag van je!
Gr Femke en Pikey
Lovensestraat, 5014DV, Kaatsheuvel , Nederland, ******@live.nl,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Hallo,
Ik geef therapie en coaching met mijn 7 paarden. Ik kan het soms zo druk hebben dat ik hulp nodig heb. Ook mede een verschoven ruggewervel en bekken, heb ik het in de Wintermaanden enorm lastig metv de pijnen.
Er zijn reeds 3 verzorgsters aanwezig, echter eentje verhuisd en zal vanaf september niet meer komen. Een 2de meid werkt en heeft minder tijd.
Hier wordt er geruild. Werken voor rijden. De paarden lopen op een equihabitat en worden bitloos gereden.
Ik zoek continuïteit en commitment.
Bel me of mail me voor meer info of een kennismaking.
16/06/2022
Bontegem 45, 9280, Lebbeke, Belgium, ******@depaardenbloem.be, +32473401919


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ik hoop iemand te vinden die samen met mij mijn paarden wil verzorgen. Mijn wens is iemand te vinden die net zo van paarden houdt dan ik. Het niet erg vind om 3 keer per week te voeren en poep te verwijderen. Zelfstandig kan werken. In ruil hiervoor mag je op een van mijn paarden recreatief rijden. Zou leuk zijn om af en toe samen het bos in te gaan. Graag rondom Borger woont.
Strengenweg 1 F, 9531 TE, Borger, Nederland, ******@outlook.com, +31625007786

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Lieve Pners,
Ik ben op zoek naar een lieve geduldige verzorger voor mijn Merens en Tinker.
Ik zoek iemand die mee wilt op buitenrit en mee wilt wandelen met de pony's.
Liefs Kirsten
11/10/2022
Paulisweg, 52525, Waldfeucht-Haaren , Nederland, ******@gmail.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Bennekom, Ede, Wageningen
Voor mijn twee shetlandpony merries zoek ik een vaste verzorger. Ik ben opzoek naar iemand die ze beweging en aandacht wil geven. Het is mogelijk om grondwerk met ze te doen, te wandelen, te poetsen en in overleg nog meer. Verder horen water geven, voeren en uitmesten er ook bij.
Ik zoek iemand voor minimaal 2 keer per week, die betrouwbaar en zelfstandig is en vriendelijk met de pony�s omgaat.
Ken jij iemand of lijkt dit jou wat? Voor meer info mag je mij een email sturen.
Bennekom, Nederland, ******@gmail.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Omgeving Maartensdijk
Gezocht: betrouwbare en gedreven bijrijder/verzorger voor mijn jonge merrie.
Voor mijn 6-jarige Schwarzwalder Fuchs zoek ik een betrouwbare bijrijder/verzorger. Het gaat om 2 a 3 dagen in de week, maar als het goed gaat en van beide kanten bevalt, is er eventueel meer mogelijk.
Mies is een hele vriendelijke (maar soms erg eigenwijze) dame, die nog veel moet leren. Ze is zadelmak en ingereden, maar ze heeft nog veel moeite met haar lichaamsgebruik en het vinden van balans. Ze heeft duidelijkheid en sturing nodig, maar belangrijk is dat dit op een vriendelijke manier wordt gedaan, met respect voor het paard.
Op dit moment zijn we bezig met het opbouwen van conditie, werken aan balans (o.a. met balken) en er kan gestart gaan worden met rechtrichten. Ik zoek iemand die hier al wat ervaring mee heeft, zodat we hier samen mee aan de slag kunnen. Zelf ben ik dit nog aan het leren, dus het zou mooi zijn als iemand mij hierin kan aanvullen.
Mies wordt bitloos, zonder sporen en zonder hulpteugels gereden. Ook tijdens het longeren en grondwerken worden er geen hulpteugels gebruikt.
Mies staat in een kudde op een groot weiland in Maartensdijk, aan de rand van het bos. Er zijn weinig faciliteiten en met een vast groepje hebben alles in eigen beheer.
Grondwerk/longeren en rijden doen we op dit moment in de wei en als dat goed gaat mag je ook wandelen of rijden in het bos. Ik ben nog op zoek naar een rijbak op loopafstand.
Doordat er geen rijbak of paddock is, moet je soms creatief zijn als je wat met Mies wilt doen. Misschien zullen er dagen zijn dat je alleen kan wandelen en poetsen. Op dit moment heb ik geen goed passend zadel, dus doen we veel vanaf de grond.
Je hoeft geen bijdrage te betalen, maar op de dagen dat je er bent zou het fijn zijn als je bijv. mijn klusjes (zoals voerbeurten) over kan nemen. Eens in de zoveel tijd hebben we ook 'klusdagen' op de wei, waar we altijd een paar extra handen kunnen gebruiken! Daarnaast wil ik graag dat je (op eigen kosten) in elk geval om de week les neemt bij mijn instructrice.
Ik vind het super belangrijk dat je een klik hebt met Mies en met mij, zodat we haar samen, in goed overleg, kunnen trainen. Ook is het belangrijk dat je het leuk vindt om te helpen met de verzorging/klusjes en dat je niet alleen wil rijden, maar ook vanaf de grond met haar aan het werk wil.
Denk jij een match met ons te zijn? Dan hoor ik graag van je!
Dorpsweg 172, 3738CL, Maartensdijk, Nederland, ******@hotmail.com, +31683180585

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ik ben op zoek naar een bijrijder/ verzorger voor mijn kleine barock pinto merrie. Na afgelopen jaar een veulen te hebben gehad die veel energie van haar heeft gekost ben ik nu weer aan het opbouwen. Ik zoek iemand die 1 a 2 dagen wil longeren/ grondwerk / rijden. Bak aan huis en buitenritjes mogelijk in de omgeving. Ze wordt bitloos gereden. Ze mist 1 oog, hierdoor kan ze wat lomp zijn aan deze kant, maar verder merk je er niks van. Ze staat met 2 shetlanders.
Ze staan dag en nacht buiten met schuilstal bij ons aan huis.
25/01/2023
Oldeholtpade , Nederland, ******@hotmail.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
18+ verzorger/bijrijder/wandelmaatje gezocht Scherpenzeel
Wij (de eigenaresse en ik), zoeken een 18+ bijrijder voor Vigor. Vigor is een 22-jarige fjord, met nog genoeg pit. We hebben hem 2 weken geleden verhuisd naar een mooie PP in Scherpenzeel, en helaas kon zijn oude bijrijdster niet mee dus zijn we opnieuw op zoek.
Vigor is een hele eerlijke fjord, die je grenzen in het begin graag opzoekt. Het is dus wel een paard waarbij je stevig in je schoenen moet staan. Verder is hij heel eerlijk tegen jou, als je eerlijk bent tegen hem.
Als je eenmaal je grenzen bij hem duidelijk hebt gemaakt, is het een heel makkelijk en meegaand paard.
Ook is hij een paard wat ietwat lastig te lezen is. Dit is iets waar wel rekening mee gehouden moet worden en daarom is hij niet voor iedereen geschikt.
Verder kan hij door zijn leeftijd geen hele stukken meer draven en/of galopperen. Het zal dus vooral om stapritjes e.d. gaan met afentoe een stukje draf of galop als hij daar zin in heeft.
We zoeken voor hem iemand die graag buiten met hem wandelt, buiten met hem rijdt, grondwerk met hem doet, maar ook aandacht besteedt aan hoe hij zijn lijf gebruikt. Wij rijden bitloos met Vigor, en hij heeft een fijne BBP met wrongen waardoor je stevig zit.
Omdat Vigor maar +-1.35m is, houden wij een grens aan van 60KG en 1.75 als je ook wilt rijden.
Ervaring met NH, Centered Riding en grondwerken is een pré. Als je het graag wilt leren, wil ik het je ook leren.
We vragen geen bijdrage, maar wel dat je ook een stukje zorg en verantwoordelijkheid overneemt. Hij staat volpension, dus veel zal dit niet zijn.
Omdat wij zelf wat verder weg wonen (25 en 35 minuten met de auto), zou het wel fijn zijn als je meedenkt en/of beschikbaar bent voor een DA, tandarts, bekapper e.d.
Een PB of reactie voor meer info, of met vragen, mag natuurlijk altijd.
Gooswilligen 23, Scherpenzeel, Nederland, ******@gmail.com,


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Paardenverzorgen op Bornholm
Wij wonen met onze twee paarden, 2 katten, hond en kippen op het prachtige Deense eiland Bornholm.
Uiteraard staan onze paarden het hele jaar (ijzerloos)in de (bos)wei met toegang tot inloop stal. Ook de kippen zijn loslopend (we hebben geen vossen op Bornholm dus het kippenhok hok is voor hun open om te komen en gaan wanneer ze willen).
Wij willen halverwege Maart voor ruim 2 weken weg. Nu zoeken wij een super lief, geduldig, rustig, ervaren persoon met een gouden hart voor dieren die in een appartement op onze boerderij wil komen wonen en voor dieren, tuin en boerderij wil zorgen. De paarden zijn nooit met een bit gereden en dit zal ook nooit gebeuren, maar het is verder ook niet de bedoeling dat ze gereden worden door de oppas.
Er zal heel veel tijd over zijn om het prachtige eiland met haar rotsen, kliffen, bossen, watervallen en prachtige lange zandstranden te verkennen. In Maart zul je lange strandwandelingen kunnen maken zonder een mens tegen te komen.
Ik denk dat dit de juiste groep is om de geschikte persoon met het goede gevoel voor dieren te vinden. Schrijf mij graag een pb als je interesse hebt. Als je wel interesse hebt, maar niet in maart kan komen schrijf dan ook, wie weet wat de toekomst brengt?
25/02/2022
Vellensbyvejen, 3700, Knudsker, Denmark, ******@gmail.com, +4553874041

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ik heb zelf 3 onwijs leuke ruinen met allemaal een ander karakter aan huis op een Paddock Paradise in een kudde.
Voor hen vind ik het leuk om er extra verzorgers bij te hebben zodat we ook samen leuke dingen kunnen gaan doen.
Uiteraard gebeurd alles hier diervriendelijk en bitloos. Zolang het paard voorop staat is er veel mogelijk en bespreekbaar om te doen.Zo heb ik bijvoorbeeld een menwagen en mountainboard om mee te horseboarden, coaching met de paarden is mogelijk, lessen volgen in grondwerk mag etc etc.
De oudste wordt hier ook gereden, ivm zijn formaat is het max gewicht 65kilo voor een ruiter.
De 2e oudste is wel gereden maar met hem ben ik opnieuw aan het starten ivm een slecht verleden. Ik doe nu alleen grondwerk maar het idee is wel om ook hem ooit weer te gaan rijden als hij daar klaar voor is. Ook een ruiter van max 65kilo.
De jongste is nog net geen 3 en mag nog lekker even uitgroeien. Met hem doe ik ook grondwerk, wandelen en van alles wat lichamelijk niet belastend is. Als hij 6 is wil ik pas gaan rijden en wat eerder al wel inspannen. Voor hem kan een ruiter tot max 80kilo.
Ik vraag geen vergoeding, wel betrouwbaarheid (ook komen bij slecht weer) en helpen met de dagelijkse klusjes (in je eentje een uur tot 1,5 uur per dag, maar meestal ben je samen met iemand).
Liefst iemand van 16+, jonger is te overleggen wanneer je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en evt onder begeleiding van ouders.
Het liefst dus max 65kilo als je ook wil rijden, als je zwaarder bent ben je uiteraard ook gewoon welkom om andere dingen met de paarden te doen. De bossen zijn 15min stappen hier vandaan, op het terrein kan gewoon 'gewerkt' worden.
Zelf ben ik veel bezig met ontwikkelen op het terrein en van mezelf, zo volg ik nu zelf ook een cursus horsemanship en kan hierin dus ook wat begeleiding geven.
12/02/2023
5446PX, Wanroij, Nederland, ******@hotmail.com, +31629277778Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Stalhulp gezocht!
Ben jij gek op paarden en op zoek naar een bijbaantje? Voor onze paddock paradise in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar iemand die een aantal dagen per week de stalwerkzaamheden kan uitvoeren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het mesten en voeren van de paarden. Het is dagelijks ongeveer 1 tot 2 uur werk.
We zijn dus echt opzoek naar iemand die ons kan helpen met de klusjes op stal. Niet om de paarden te rijden.
09/06/2022
Hoeksche Waard, Nederland, ,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Ik zoek hulp bij de verzorging van mijn Arabische merrie Shani ( Shanani)
Shani is een lieve 18 jarige merrie die graag mee gaat wandelen.
Je mag longeren, wandelen, poetsen, grondwerk , rechtrichten en je mag haar vanalles aanleren op een positieve manier.
Ze is heel braaf maar kan soms wat zenuwachtig zijn.
Ze zal nooit gemeen of gevaarlijk doen, hoogstens een pasje opzij zetten of even een pasje versnellen.
Ze kan ook een paar oefeningen rechtrichten vanaf de grond , dit is nodig ivm haar wat doorgezakte rug.
Ivm haar rug is rijden alleen mogelijk mits je niet zwaarder dan 70kg bent en je 1x per maand een les wilt nemen a €29
Verder vraag ik geen bijdrage wel hulp bij de dagelijkse verzorging op de dagen dat je komt. (Mesten, hooi voeren, water vullen)
Ze staat in Schinnen op een privé stukje daarom graag 16+
Heisterbrug , 6415 HJ, Schinnen , Nederland, ******@live.nl, +31634272182

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Wij hebben 2 paardjes op onze privé mini pp. Falco is een appy ruin van 1m60, 19 jaar en nog in goede gezondheid. Hij kan bereden worden, maar is zeer sensibel en vraagt een rustige, zelfzekere ruiter die geduld heeft met hem. Mila is een tinkermerrie van 1m50, 4 jaar en nog helemaal groen. Met haar kan gewandeld worden, grondwerk, schriktraining etc. Deze zomer willen we beginnen met werken aan de lange lijnen. Als ze eenmaal opgeleerd is, kan je uiteraard ook rijden (starten als ze 5 is).
We zoeken hulp voor voederen, hooizakken vullen, verzorging en uitmesten, graag minimaal 2x/week (weekdagen) + 1 dag in het weekend. Volledig vrij te kiezen en in samenspraak.
24/02/2022
Koewegstraat , 9270, Laarne, Belgium, ******@hotmail.com, +32499196098

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Voor 2 "merkloze" knapperds van 12 en 15 jaar zoeken wij ervaren en verantwoordelijke bijrijders/verzorgers. De paarden worden bitloos en ijzerloos gereden en we gaan dit voorjaar beginnen met mennen. Het bos is op 15 minuten stappen afstand. Er is een verlichte buitenbak aanwezig. De paarden staan 24/7 buiten op een zandpaddock met af en toe uitloop in de wei als het fructaangehalte het toelaat. Bijdrage in de kosten 60 euro p/mnd. We zoeken iemand die meerdere dagen en ook doordeweek kan komen.
x, X, Wapenveld, Nederland, ******@hotmail.com,


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Unartica
Hoi,
Naast mijn twee IJslanders die ik recreatief rijdt heb ik een 8 jarige Falabella pony (1.04m) die graag zou willen werken. Ze is heel betrouwbaar, verkeersmak, maar wel heel vlot. Daardoor wat minder geschikt voor beginnende ruitertjes. Maar een mooie wandeling met haar maken waarbij er evt een kindje op haar rug zit vind ze geweldig. Of een ruitertje wat al wat meer rijervaring heeft, of wellicht iemand die het leuk vind om haar (bitloos) te leren voor de kar te lopen..Ze heeft al een beetje ervaring hiermee. Mogelijkheden genoeg.
Ze woont in een paddock paradise aan huis, op 25 minuten stappen van het bos.
Bij interesse of vragen stuur me gerust een berichtje.
Groetjes Jolanda
04/12/2022
Broekstraat 53, 5421 ZJ, Gemert, Nederland, ******@hotmail.com, +31654661915

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Gezocht!
Geniet jij van lekker bezig zijn met je handen. Begeef je je graag tussen de dieren en in een gezellig klein team van vrijwilligers. Dan is dit mogelijk jouw roeping!
Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die willen helpen met de zorg en eventueel aandacht, extra beweging en/of training van de dieren (paarden, kippen, varkentjes) op onze prachtige locatie te Amstelveen. 
Voor 1 of meerdere dagen per week en bij interesse hiervoor kan je ook bijdragen aan allerhande evenementen die plaatsvinden.
 
Onze paarden leven in kuddeverband in een Paddock Paradise en onze omgang is gericht op eigen inbreng van het paard. Fysieke en mentale uitdagingen om een gebalanceerd maatje te hebben die graag met je meegaat om samen te spelen, trainen en plezier te hebben.
Met regelmaat organiseren wij gezamenlijke trainings momenten om ieders kennis en vaardigheden verder te vergroten en te blijven sparren over een juiste omgang met onze dieren. 
Voel jij je aangesproken of weet je iemand die hier heel blij van wordt dan hoor ik graag van je. 
Voor meer info mail naar team@vanstal.nl
12/03/2022
Kostverlorenkade , 1183TL, Amstelveen, Nederland, ******@vanstal.nl,


Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

PN-paarden aangeboden

Ik ben op zoek naar een plek voor mijn Welsh-A pony Pieter. Hij is 6 jaar en heeft een hartruis. Hij is daardoor nooit beleerd. Hij zou een goed weidemaatje of knuffelpony zijn.
Pieter is met 6 maanden bij ons gekomen als verwaarloosde pony. Hij had kromme hoeven, een hartruis en bleek een klophengst te zijn. Hij is gecastreerd over de lies, de hoefjes zijn heel goed hersteld ( je ziet het nog wel maar er zijn geen problemen. De forse hartruis is er wel en is om die reden nooit beleerd. Ik heb nog nooit een dierenarts nodig gehad voor hem. Dus ondanks dat hij een hartruis heeft doet hij het erg goed. Hij heeft zijn hele leven nog nooit op stal gestaan (behalve in de kliniek toen hij gecastreerd werd) Hij staat in een paddockparadise. In de zomer gras met strookbegrazing. Voor en najaar beperkt. Blijft een welsh pony.
Ben je op zoek naar een weidemaatje, wandelmaatje, poetspony, neem dan contact op.
23/12/2022
doetinchem, Nederland, ******@gmail.com, +31624222063

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Charelle
Roos
Shire merrie 16 jaar
26 6 2006
Stokmaat 164cm
Met heel veel pijn in mijn hart moet ik Roos in de verkoop zetten vanwege een wijziging in mijn financiële situatie. Ze is ongeveer 10 jaar mijn verzorgpaard geweest en nu 3 jaar mijn eigen paard. Ik vind het belangrijk dat ze op een plek komt waar ze kan blijven en dat ik contact kan houden met de eventuele nieuwe eigenaar.
Roos gaat alleen naar een 5* huis waar ze 24/7 buiten kan staan het liefst met schuil en onverpakt hooi. Het is belangrijk dat zij voer krijgt met weinig suiker en geen luzerne.
Zij heeft CPL wat kan uiten tot jeuk/mok/vochtophoping. Dit onderhoud ik door haar sokken kort te houden en om de aantal maanden een lymfedrainage. Hier heeft ze weinig hinder aan mits bijgehouden.
Ze is altijd optijd geënt en ontwormt. Gebit wordt 2x per jaar gecheckt vanwege diastase. Hier heeft ze weinig hinder aan.
Ze word om de 5 weken door een natuurlijke bekapper bekapt. Ze loopt makkelijk de trailer op.
Roos is een grote goedzak. Ze houd van lekker borstelen, kriebelen en tutten.
Voorheen L1 dressuur gereden maar laatste jaren alleen op buitenrit en grondwerk. Ik rij haar ook bitloos. Grondwerk was voor ons beide nieuw maar ze pakt het heel leuk op
Ze is gewend om in een gemixte kudde te staan. Vaak is ze dan een van de laagste in rang.
Tot een aantal jaar terug heeft ze in de zomer steeds in de wei gestaan maar nu op pp.
Ze heeft een ehv virus gehad en is daar nu helende van, dus zijn weer aan het opbouwen met conditie.
Als je meer informatie wilt schroom niet om mij een berichtje te sturen!
Met vriendelijke groet, Charelle
06/06/2023
Graanoogst 2, 3755HP, Eemnes, Nederland, ******@hotmail.com, +31627553393

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Olinette(ollie) is op zoek naar een gouden 5 sterrenhuisje. Ollie is een prachtige shetlander merrie.
Ollie is 6 mei j.l. 2 jaar geworden.
Het is een echte dame die goed weet wat ze wilt.
Momenteel staat zij samen met mijn ruin 24/7 buiten met een schuilstal. Hiervan staan ze zo'n 12 uur per dag op de weide(strookbegrazing) en de overige 12 uur hebben ze de ruimte op een track, paddock en rijbak waar altijd wat te scharrelen valt.
Ollie staat nu als weidemaatje maar vind zo nu en dan grondwerk ook erg leuk om te doen. Pakt dit ook zeer snel op.
Van aandacht krijgt ze nooit genoeg en komt dus ook altijd naar je toe voor de lekkerste kriebels en knuffels.
Wegens beëindiging van hobby een goed huisje gezocht waar ze volop aandacht krijgt.
09/06/2022
Leerlooierij 1, 4651SM, Steenbergen, Nederland, , +31610744779

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Kian
Moon (officiële naam: Dreams of Winter), 7-jarige Ierse draver merrie van ongeveer 1.65. Slecht verleden (renbaan) maar een hart van goud. Kan niet worden bereden tenzij ze vanaf de grond goed wordt getraind door kissing spines. Ze is wat voorzichtig maar ontzettend lief en wordt al snel knuffelig als ze je leert kennen. Ze is redelijk koel in het hoofd, verkeer en bruggen zijn in ieder geval met een maatje geen probleem. Ze staat 24/7 buiten op verschillende ondergronden, onbeperkt hooi en krijgt 1kg Equifyt Gold + 1 schepje 2G supplement per dag. Ze heeft niet de sterkste hoeven maar doet het uitstekend op Hoof Armor, ook worden ze langzaam steeds sterker. Ze is het afgelopen jaar natuurlijk bekapt. Reden van verkoop is dat ik haar helaas niet meer kan betalen. Ik vraag niet veel voor haar, vooral een goed huisje. Het zou leuk zijn als ze nog wat te doen zou hebben zoals coaching, wandelen, licht grondwerk. Ze is echt heel lief, spiegelt perfect.
21/02/2022
Hattem, Nederland, ******@ziggo.nl,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Marleen den Arend
Dit is mijn oproep voor adoptie/herplaatsing/schenking van mijn paard, die haar hele leven bij mij aan huis in een stabiele kudde op een PP heeft geleefd en vooral zeer veel kwaliteiten met zich meebrengt als het gaat om communicatie/spiegelwerk/leiderschap/diepgaande connectie en fijne (hulpen)afstemming. Helaas ben ik door drastische veranderingen in mijn leven niet meer in staat haar te bieden wat ze nodig heeft.
Het punt is dat ze wat uitdagende fysieke aspecten heeft.
Zo is ze maar deels berijdbaar ivm lichte rugproblemen, heeft altijd zeer gevoelige darmen en dus ook voeten gehad die ondanks een zeer grondige natuurlijke aanpak niet verbeterd zijn maar wel hanteerbaar. (Zeer waarschijnlijk behoorlijk intern littekenweefsel door heftige wormbesmetting als veulen). Ze staat 24-7 op droog hooi met mineralen en mag absoluut niet op gras en verdraagt ook geen voordroog of grote voerwisselingen. Als dit voor elkaar is, zijn de problemen zeer goed in de hand te houden.
Ze is 20 lentes jong, zacht en wijs, zeeeeer sensibel en uitermate geschikt voor (hogeschool)lange teugelwerk en/of gymnastiserend grondwerk en vrijheidsdressuur, evenals lange wandelingen met af en toe lekker meeliften. Beweging is goed voor haar, maar niet teveel belasten op de rug. Ze zou het ook goed doen als paardencoachingpaard.
Ze kan nog heel lang mee voor iemand die niet zo van het trainen en intensief rijden is. Ze heeft echter zeer gecontroleerde en natuurlijke leefomstandigheden nodig en kan niet zonder kuddeleden, ze is een zeer rechtvaardig en verbindend leider. Brengt rust in een kudde door haar ruimtebiedende maar ook corrigerende eigenschappen.
Ze heet Donanta en is een donkerbruine Spaanse PRE, met een hart van goud.
11/01/2023
Soest, Nederland, ******@hotmail.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Voor mijn fjordenruin van 27 en kwpn merrie van 16 (1.68 cm) zoek ik een mooie plek waar ze samen weer kunnen genieten. Ik had mijn eigen plek voor ze waar ze 24/7 de vrijheid hadden met 2 andere pony's. Helaas heb ik deze op moeten geven en zijn ze met z'n 2en verhuisd naar een nieuwe plek. De verhuizing heeft voor veel stress gezorgd wat wellicht ook te maken heeft met de grote groep. Ze voelen zich nu niet prettig en wellicht past een grote kudde ook niet bij ze, dit hebben ze ook niet eerder gehad. Helaas zijn de mooie plekken schaars en kies ik voor hun welbevinden i.p.v. mijn plezier. Daarom hoop ik zo een nieuw huis voor ze te vinden bij iemand die ze weer de rust, ruimte, aandacht kan bieden. Beide zijn gezond. De fjord wordt niet meer gereden maar geniet van aandacht, grondwerk en wandelen. Hij heeft tevens ervaring met coachen. Omdat de Fjord op leeftijd is ben ik ook bereid financiële verantwoordelijkheid te dragen. Heb jij een mooie plek aan huis waar ze in een klein groepje weer kunnen genieten van vrijheid, rust en aandacht? Dan hoor ik het graag! Op dit moment krijgen ze onbeperkt hooi met vitalbiks. Beide zijn echt ongelofelijk lief en mensgericht!
Ik doe ze niet zomaar weg en moet echt zeker weten dat ze het beter zullen krijgen dan nu en dat ze een prachtige blijvende plek krijgen waar ze samen zullen blijven!
Ik kan nog heel veel vertellen over ze en dat doe ik dan ook graag bij interesse.
8/08/2022
Meidoornlaan 21, 1702JK, Heerhugowaard, Nederland, ******@gmail.com, +31631937511

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
In mei kocht ik een prachtige Lusitano, goed opgevoed, doorgereden en lief. Hij moest erg wennen aan de verhuizing naar ons PP en kwam helaas na een maand in de kliniek wegens slokdarmverst. Een weer thuis keerde hij in zichzelf en was angstig. We werkten alleen aan de hand, grondwerk, wandelen. Ik raakte in verwachting en werd ziek. M'n bijrijdster is niet ervaren genoeg om hem vertrouwen te geven en nu is het zover dat hij zich niet wil laten aanraken, dreigt en hapt soms. Heel sneu.. En ik gun hem zo de verbinding weer en lekker werken. Want hij is zo slim en eigenlijk heel zacht en geduldig.
Ik durf niet te wachten tot ik het zelf aan kan gaan, want de verzorgers nu zijn bang EN Manu is nu ongelukkig.
Wie kan door zijn gedrag heen kijken en opent zijn mooie hart opnieuw?
10/02/2023
28, 7218MN, Almen, Nederland, ******@gmail.com, +31648973966

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

PN-paarden gevraagd

Een mini pp nu ruim 4000m² en word 2 HA
24/7 buiten bitloos met mijn 3 andere pony's
Ik zoek een sociaal paardje die gereden kan worden, ik ben 170cm en 65kg en niet een oud paardje..
30/7/2022
Ofwegen, Hoogmade, Nederland, ******@gmail.com, +31615483399

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!
Hoi,
Wie heeft mijn nieuwe buitenrijpaard?
Na 5 jaar ruiter te voet te zijn omdat mijn zwarte man geblesseerd raakte, vind ik het tijd voor een nieuw maatje om Nederland te ontdekken.
Het paard wat ik zoek is tussen 6 en 12 jaar oud en ca. 1.60 en 1.65. Zo goed als bomproof, cool in het hoofd, niet bang voor water, makkelijk en braaf op de trailer, niet heet, niet sensibel, loperig geen probleem maar wel controleerbaar. Makkelijk te rijden, ook dressuurmatig. Geschikt voor ervaren maar nu iets onzekere ruiter.
3 weken stilstaan en gewoon opstappen en weg rijden.
Geslacht maakt niet uit, alleen geen hengst i.v.m. de merrie van mijn dochter. Een merrie moet geen nukken hebben (lastig met hengstigheid ect). Kleur ook niet belangrijk, maar vossen of veel witte aftekeningen hebben niet de voorkeur. Hoewel karakter belangrijker is dan uiterlijk. Past een vos met veel wit, zeker aanbieden.
Geen trekpaarden, fjorden, ijslanders, haflingers, tinkers i.v.m. weidegang.
De paarden staan, uiteraard, 24/7 buiten met inloopstal met onbeperkt hooi. De weide is het hele jaar beschikbaar. Ook in de winter, alleen bij extreem veel water in de winter even niet. Als het paard geen aanleg heeft om dik te worden blijven ze 's nachts ook in de wei. Ook altijd paddock beschikbaar.
1x per dag luzerne digest met mineralen brok. standaard in her najaar ontwormen.
Elke 8 tot 10 weken worden ze bekapt.
Ik rij wel met bit en boomzadel, dat omdat ik niet anders ken. Sta zeker open voor bitloos.
Lage tot normale prijsklasse
Wie heeft wat leuks staan.
12/02/2023
Oldenhofstraat, 9402HK, Assen, Nederland, ******@gmail.com,

Download VCARD Handig! Importeer dit in de contactenlijst van je mobieltje!

Toevoegen

Om jezelf aan deze lijst toe te voegen moet je eerst inloggen.