Nils Vellinga schreef op vrijdag 8 december 2006, 20:55:
>> Dat is nieuw voor mij, bak vaak appeltaarten met verse amandel
>> erin maar er is hier nog nooit iemand dood neergevallen

> Ik heb het maar gehoord van een "reguliere"Bakker, al die
> regulieren zijn tegenwoordig allemaal bang voor hun hachie

>
> Nils en Olly
Dan zeg die reguliere Bakker maar dat i niet zo krom uit zun nek mot lulluh..
Wat een onzin , tenzij er amandelen op de markt zijn gekomen die ik niet ken.
Vroeger koekebakker voor 2 winkels geweest , handmatig al tig kilo spijs staan draaien en proeven en nog nooit neergevallen ( je wil niet betalen wat ik daarvan al op heb :) ) OOK geen klanten omgevallen overigens.
Bangmakerij.
Doe me een lol en ga hem eens vragen hoe hij dat gaat doen dan met de ECHTE banket amandelstaafjes en letters ?
Na het afbakken pas vullen zeker ?
Nah...hij zal wel rommel gebruiken...écht banketbakkersspijs

(wat dus geen echt amandelspijs is he...om het ff duidelijk te maken , abrikozenpitjes ipv. amandelen)
Sorry...ben bijna uitgelachen...heb je nog zo'n goeie van die man ?
Vertel me beslist zijn antwoord

Nick