InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
365 berichten
Pagina 3½ van 25
Je leest nu alle berichten van "Maru"
Volg datum > Datum: dinsdag 25 januari 2011, 18:5425-1-11 18:54 Nr:223372
Volg auteur > Van: Maru Opwaarderen Re:223371
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Dilemma: magere pony Structuur
Maru
Limburg
België


365 berichten
sinds 26-10-2010
MarshaBart schreef op dinsdag 25 januari 2011, 18:10:

> Maru schreef op dinsdag 25 januari 2011, 17:10:
>
>> Ja ik kan niet zeggen of ze kunnen leveren.. Dacht dat de prijs voor een
>> zak van 25kg rond de 19€ zat.
>
> Bij ons kost een zak grasbrok van Hartog (volgens mij zit daar 20 kg in)
> 9,95.
>
> Liefs Marsha

ja maar als ik hier goed had teruggelezen dacht ik dat deze van Hartog toch een verborgen Melasse produkt in zou zitten...
Kweet het ook niet goed. Moeilijk om alles uit te sluiten hé! Ik heb Bietenpulp brokjes gekocht bij de Boerenbond, en lees nu ook weer ergens dat daar blijkbaar ook Melasse in verwerkt zou zitten... Nu goed ik geef ze er niet echt veel van maar toch. Niet simpel om iets goed te vinden om bij te voederen, zonder "extra's"! Die bietenpulp geef ik nu samen geweekt met de grasbrok anders laten ze het staan. Ze zijn blijkbaar nog niet zo gek van de smaak.

groetjes!
Volg datum > Datum: woensdag 26 januari 2011, 8:5726-1-11 08:57 Nr:223422
Volg auteur > Van: Maru Opwaarderen Re:223413
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Dilemma: magere pony Structuur
Maru
Limburg
België


365 berichten
sinds 26-10-2010
idd als je de website van Hartog bekijkt zeggen ze duidelijk dat de brok geperst wordt zonder melasse. Dan zal het ook wel zo zijn zeker? Ik had ergens van iemand een reactie gelezen waarin die zei dat er toch melasse in verwerkt zou zitten.
Maar wat een enorm prijsverschil tussen Hartog en Marstall seg?!
Volg datum > Datum: woensdag 26 januari 2011, 10:4526-1-11 10:45 Nr:223429
Volg auteur > Van: Maru Opwaarderen Re:223427
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Dilemma: magere pony Structuur
Maru
Limburg
België


365 berichten
sinds 26-10-2010
Merel Stoffers schreef op woensdag 26 januari 2011, 10:19:

> Maru schreef op woensdag 26 januari 2011, 8:57:
>
>> idd als je de website van Hartog bekijkt zeggen ze duidelijk dat de brok
>> geperst wordt zonder melasse. Dan zal het ook wel zo zijn zeker?
>
> Ik heb altijd gedacht dat melasse gebruikt wordt als 'lijm'.
> Hoe persen ze deze brokjes dan?
> Of is het een grasbrok die dan 'in elkaar wordt geduwd' en let ik gewoon
> niet op? :-M

Mss met superglue Grinn!
Ik zou het echt niet weten nee... Maar als je de brokjes ziet van Hartog, deze zijn (op foto dan hé) echt gladde "stopkes". Die van Marstall zijn "losser", die lijken idd gewoon 'in elkaar geduwd' :-P
Je leest nu alle berichten van "Maru"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
365 berichten
Pagina 3½ van 25
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact