InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
9439 berichten
Pagina 433½ van 630
Je leest nu alle berichten van "Wil"
Volg datum > Datum: donderdag 4 februari 2010, 15:584-2-10 15:58 Nr:190830
Volg auteur > Van: Wil Opwaarderen Re:190812
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Binnenkort allemaal kleine Totilasjes.... Structuur

Wil
Homepage
Santa Margarida da Serra
Portugal

Jarig op 26-3

9439 berichten
sinds 15-8-2004
Raymonde schreef op donderdag 4 februari 2010, 14:30:

> http://www.spitsnieuws.nl/archives/sport/2010/02/iedereen_wil_paardenzaad.h
> tml
>

>
> Hoeveel het zaad van Edward Gal waard is, is niet bekend.
>
> (laatste zin Grinn! )

Belachelijk.... weer zo'n hype!! Reken er maar op dat zometeen de vriezers vol liggen met rietjes.
Allemachtig... voor dat geld kun je een goed paard aanschaffen!

Blij dat ik niet in die wereld zit...
Volg datum > Datum: donderdag 4 februari 2010, 15:594-2-10 15:59 Nr:190831
Volg auteur > Van: Wil Opwaarderen Re:190813
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Hooi en gras als voeding en training van je paard Structuur

Wil
Homepage
Santa Margarida da Serra
Portugal

Jarig op 26-3

9439 berichten
sinds 15-8-2004
Frans Veldman schreef op donderdag 4 februari 2010, 14:35:

> Debbie schreef op donderdag 4 februari 2010, 14:12:
>
>> Betekend dat datje elke dag hetzelfde eet? Eet je verder geen brood of
>> andere graanproducten? =-)
>> lijkt me best heel moeilijk kan je dan nog wel "lekker" eten?
>
> Wat is het lekkerste aan het brood? Het beleg toch?
> Ik eet alleen nog maar het beleg. Grinn!
>
> Frans

Neeee????? Een heerlijk grof, lekker donker, volkoren brood wat net uit de oven komt??
Ik pleeg 'n moooooord daarvoor!
Likje roomboter erop.... yummie!

:-M
Je leest nu alle berichten van "Wil"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
9439 berichten
Pagina 433½ van 630
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact