Inloggen

Contact Informatie, adres, contact, zakelijke gegevens

image

Postadres

Paard Natuurlijk
Borgesiusveen 11
9665AZ Oude Pekela
Nederland

Let op, dit is enkel een administratief postadres, geen bezoekadres of retouradres!

E-mail

Om de vele mailtjes die we dagelijks krijgen doeltreffender te kunnen beantwoorden verzoeken we je rekening te houden met het volgende:

Vragen over bestellingen
Als je vragen hebt over je bestelling dan verzoeken wij je gebruik te maken van de pagina Mijn bestelling. De kans is groot dat je daar vanzelf al een antwoord vindt over je bestelling, zoals de datum waarop een en ander is verzonden, maar mocht je toch nog een vraag willen stellen dan kun je dat ook het beste daar doen. Wij hebben dan namelijk ook direct alle gegevens over je bestelling bij de hand en dat voorkomt tijdrovend heen-en-weer gemail. De correspondentie blijft bovendien aan je bestelling gekoppeld zodat we bij eventuele nazendingen of vervolgvragen altijd de juiste correspondentie bij de hand hebben. In de bevestigingsmail die je na het plaatsen van de bestelling hebt gekregen, zit een directe link naar de pagina 'mijn bestelling', waarbij het opgegeven mailadres en het ordernummer reeds zijn ingevuld, maak daar dus bij voorkeur gebruik van.

Vragen die via Mijn bestelling bij ons binnenkomen worden door ons als eerste behandeld. BELANGRIJK: klik op de link die is gezonden na het plaatsen van de bestelling en schrijf het bericht altijd in het correspondentievenster in de webwinkel zelf! Als je een reply stuurt vanuit je mailbox werkt het namelijk niet als je het onderwerp wijzigt of een bijlage toevoegt. Dus nogmaals; om te voorkomen dat het misgaat, klik op de link die is gezonden na het plaatsen van de bestelling en schrijf het bericht altijd in het correspondentievenster in de webwinkel zelf! Je kunt binnen 1 werkdag antwoord verwachten.
Vragen over paarden
Als je een specifieke vraag hebt is de kans groot is dat een dergelijke vraag al eens eerder aan ons is gesteld. Om te voorkomen dat we steeds weer dezelfde vragen moeten beantwoorden hebben we op de website het forum opgericht. Via de zoek-functie rechtsboven in het forum kun je kijken of de vraag al eerder is gesteld. Meestal is dat het geval, maar mocht je echt een unieke vraag hebben dan is het eveneens nuttig om van het forum gebruik te maken: De kans is dan groot dat andere deelnemers van het forum een antwoord geven: Je krijgt dan snel een antwoord en de kans is groot dat je meerdere antwoorden krijgt, antwoorden vanuit verschillende gezichtspunten. Er zijn op het forum vast wel mensen die veel weten van het onderwerp waarover je een vraag hebt of die ervaring hebben met het onderwerp. En last-but-not-least: Als wij zelf antwoord geven op het forum dan helpen we niet alleen jou maar ook de anderen die het forum lezen! Het forum vind je hier.
Vragen over de website
Regelmatig krijgen we vragen als "kun je op jullie website een link plaatsen naar onze website?". We hebben de website echter bijzonder interactief ingericht: Al dit soort dingen kun je zelf doen op de pagina Natuurlijk Interactief.Hier kun je de link plaatsen en we hopen dat we erop mogen rekenen een link terug te krijgen voor iedere geplaatste link, bedankt! zoek-functie.
E-mail
Als je een vraag hebt die niet over een bestelling gaat, dan kun je ons mailen. Als je mailt, zorg er in ieder geval voor dat je een onderwerp invult waaruit de strekking van het mailtje duidelijk zichtbaar is want we krijgen helaas veel ongewenste reclame, en berichten met een onduidelijk onderwerp openen we daarom niet meer.

Ons E-mail adres is:

Telefoonnummer

Wil je liever bellen? Dat kan op werkdagen tijdens werkuren (liever dus niet in het weekend en op avond bellen, bedankt voor je begrip!) op het volgende nummer: +31 6 30648068 (Ingrid)

Afhalen

Sorry, geen verkoop aan de deur en geen afhaalmogelijkheden.

Zakelijke gegevens

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 04076801 (Drenthe, Emmen)
BTW nr. NL8142.88.741.B01

Bankgegevens

Nederland
NL53TRIO0198360398 (BIC/SWIFT TRIONL2U) t.n.v. Paard Natuurlijk (NL)