Inloggen

Over onze webwinkel Ons idee hierachter

image

Welkom in onze WebWinkel!

De informatie en productbeschrijvingen die je op deze website tegenkomt zijn dan ook niet geschreven om een bepaald product te promoten, maar bestonden meestal al geruime tijd voordat we een "bijpassend product" tegenkwamen. Zo bestond de informatiepagina over het Jacobskruiskruid al meer dan een jaar voordat we de Ragfork tegenkwamen en aan ons assortiment toevoegden, gaven we al lange tijd informatie over hoefonderhoud voordat we de bekappingsgereedschappen in de catalogus opnamen, bestond de pagina over magnesium al voordat we een fabrikant voor magnesiumchelaat vonden, etc. We verkopen producten die je in staat stellen iets met de geboden informatie te doen, en we verstrekken dus geen informatie met het doel een bepaald product te slijten. De omgekeerde wereld dus, en ons assortiment is dan ook beperkt.

We noemen dit onze WebWinkel, maar het zijn niet alleen producten die je hier kunt kopen; Paard Natuurlijk geeft ook verschillende cursussen. Via deze webwinkel kun je onze cursusagenda raadplegen en je inschrijven voor een cursus.

Wat onze producten betreft: we verkopen natuurlijk onze eigen boeken en DVD, maar ook een select aantal andere producten waarvan we een aantal zelf hebben ontworpen.

Als je op zoek bent naar paardendekens, onnodige voedingssupplementen, bandages en dergelijke, dan verwijzen we je graag door naar andere webwinkels. Gezien het aantal bezoekers dat onze website dagelijks trekt zouden we een forse omzet met dit soort producten kunnen halen, maar dat is niet ons doel. We streven naar een assortiment producten waar je werkelijk iets aan hebt, die in het belang zijn van het paard, en die uniek genoeg zijn om een plaatsje te mogen verwerven in onze webwinkel. Kwaliteit en eerlijkheid is wat je bij ons mag verwachten.

Ondanks het relatief beperkte assortiment is onze webwinkel professioneel opgezet. Levering is snel, de status van de bestelling kan online worden gevolgd, en onze service houden we hoog. Zie ook onze pagina Klanteninformatie voor meer informatie over wat je als klant van ons kunt verwachten.

De beste manier om in onze webwinkel te winkelen is door naar het productoverzicht te gaan, daar staan alle beschikbare producten overzichtelijk gerangschikt. Als je op zoek was naar de cursussen Natuurlijk Bekappen, die vind je hier.

Heb je al iets besteld en wil je alle informatie over je bestelling, de communicatie, de betaling en de verzending (inclusief de track&trace) overzichtelijk bij elkaar zien? Je vindt dat in mijn bestelling.

Leveringsvoorwaarden
Herroepingsrecht ofwel een artikel retourneren