Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Dier-en-mens dé dating/ontmoetingssite voor dieren-mensen

Korte omschrijving:

De eerste Nederlandse dating/ontmoetingssite voor mensen met (huis) dieren, niet alleen voor vrijgezellen maar ook als je een wandelmaatje zoekt, iemand om mee paard te rijden, een oppas of iemand die mee wil naar een kattenshow of gewoon iemand die net zo gek is met slangen als jij.

Uitgebreide omschrijving:

Dier en Mens

Vanaf 24 februari is de nieuwe website www.dier-en-mens.nl in de lucht. Een dating-ontmoetingssite voor mensen die een relatie zoeken die niet alleen van hen houdt maar misschien nog belangrijker ook van hun dieren.

Iedereen die huisdieren heeft en op zoek is naar ‘de ware’ weet dat het soms moeilijk is om de liefde van je leven te vinden die net zo gek is op je (huis)dier als jij. Maar misschien zoek je iemand om mee naar kattenshows te gaan, of een wandel- of paardrijmaatje, of gewoon een vriend of vriendin om samen leuke dierendingen mee te doen. Hetgeen wat jullie bindt is de liefde voor dieren of dit nu honden, katten, paarden, schapen of spinnen zijn!

Met het aanmelden op dier-en-mens weet je zeker dat mensen die je hier tegenkomt dezelfde interesse hebben als jij. In andere landen zijn de zogn. ‘Pet Dating sites’ reeds bekend en een groot succes, Betty Mercey introduceert dit concept nu in Nederland.

Het bekijken van de profielen is gratis, voor het inschrijven en reageren kan je een jaarabonnement afsluiten. Een zilver jaarabonnement kost 19,95 euro waarvan 5 euro naar de stichting No-Kill gaat, een stichting die zich inzet om het probleem van de zwerfdieren constructief op te lossen. De eerste 15 aanmeldingen krijgen gratis een goud lidmaatschap.

Informatie
Heeft u nog vragen over Dier-en-Mens dan horen we het graag. Ons telefoonnummer is 0033 386 787442 of email: info@dier-en-mens.nl. Onze website is www.dier-en-mens.nl.
Dier-en-Mens is een initiatief van Betty Mercey, bekend van de Inspiratielijn, de MultiRiem, de Red mijn Huisdier sticker, www.dierenzaken.net, www.takeyourdogsonholiday.com en oud-oprichter van Stichting Greyhounds Rescue.

Deze advertentie is geplaatst op 6-3-2007 en is 1551 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Betty Mercey
E-mail: info@dier-en-mens.nl
Homepage URL: www.dier-en-mens.nl
Telefoon 1: 0033386787442
Straat en nummer: Les Blancs
Postcode: 58230
Woonplaats: St Agnan
Land: Frankrijk

Dier en Mens
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl