Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Pittige 3,5 jarige NRPS-merrie met karakter

Korte omschrijving:

Zelf gefokte, 3,5 jarige donkerbruine NRPS-merrie te koop, vader Bachelor NH! Ze is een niet al te makkelijke merrie, maar als het klikt gaat ze door het vuur en kun je veel met haar bereiken. Ze heeft veel energie en pit, en is alleen geschikt voor een ervaren ruiter die met haar de uitdaging aan wil gaan.

Uitgebreide omschrijving:

Na lang twijfelen heb ik besloten mijn merrie Indra een nieuwe kans te geven. Helaas ben ik door gezondsheidsproblemen niet meer in staat de uitdaging met Indra aan te gaan. Indra is een donkerbruine 3,5-jarige NRPS merrie, ong. 1.60 meter, haar vader is Bachelor NH.
Ze is nog niet beleerd, maar ik heb wel met haar toen ze 2 jaar was de basistraining jonge paarden gedaan bij Emiel Voest en ze is bekend met het longeren met dubbele lijnen. Ze is een niet al te makkelijke merrie, maar als het klikt gaat ze door het vuur en kun je veel met haar bereiken. Ze heeft veel energie en pit, en is alleen geschikt voor een ervaren ruiter. Indra heeft iemand nodig die eerlijk met haar omgaat en duidelijk grenzen aan kan geven aan haar wat onstuimige, impulsieve, maar zeer werklustige karakter.

Deze advertentie is geplaatst op 22-2-2007 en is 1005 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Karin Boe
E-mail: karinboeve@casema.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl