Gezocht

Gezocht

Gezocht: Gereserveerd Bijrijder gezocht voor zeer pittige ijslander

Korte omschrijving:

Ik heb waarschijnlijk iemand gevonden, dus voorlopig gereserveerd. Ik zoek voor mijn IJslandse merrie (5ganger) een bijrijder. Het is een erg temperamentvol paard die op je zit gereden moet worden, dus ervaring/affiniteit met pittige paarden is een pre. Ik zoek iemand die met regelmaat wil komen rijden en voeren (1-3 dagen in de week).

Uitgebreide omschrijving:

Ik heb waarschijnlijk iemand gevonden, dus voorlopig gereserveerd.

Ik zoek voor mijn IJslandse merrie (5ganger) een bijrijder. Ze staat in Maartensdijk. Het is een erg gevoelig en temperamentvol paard die op je zit gereden moet worden, dus ervaring/affiniteit met pittige paarden is een pre. Ik zal je verder helpen om de juiste hulpen te gebruiken (klassieke dressuur) en eventueel bekent raken met de extra gangen. Verder komt er een keer per maand een NH/klassieke dressuur instructrice bij ons les geven. Ik zou het fijn vinden als je aan deze lessen mee doet (15 euro per les). Je kan bij ons in de buitenbak rijden, in het uitgestekte weiland en in de bossen.

Ik zoek iemand die met regelmaat wil komen rijden en voeren (1-3 dagen in de week). Wel graag door de week, want in het weekend rij ik zelf. Ik zou het waarderen als je een beetje in de kosten wil bijdragen, ongeveer 20 euro per maand, maar dit is bespreekbaar.

Deze advertentie is geplaatst op 14-1-2007 en is 418 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: FSB
E-mail: a_de_jonge@casema.nl
Woonplaats: Maarssen
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl