Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Natuurlijk Kind & Paard dag in Vaassen

Korte omschrijving:

Kinderen de paardentaal echt te leren begrijpen. Op basis van vertrouwen en respect. Dat is het doel van deze cursusdag die we in de herfstvakantie organiseren. Natural Horsemanship voor kinderen van 6-12 jaar. Inclusief e-boekjes.

Uitgebreide omschrijving:

Een glimlach in het touw

Wij organiseren deze dag in de herfstvakantie samen met de instructeurs van Stichting Natuurlijk Kind & Paard, en is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Kinderen en paarden leren samen te werken op basis van vertrouwen en respect. Natural Horsemanship voor kinderen. De kinderen leren wat voor dieren paarden zijn, hoe je daar het beste mee om kunt gaan en de taal die paarden spreken te begrijpen.

Een super leerzame en onvergetelijke dag voor kinderen met veel praktische oefeningen. Om ?cht samen te kunnen werken, is kennis van de natuurlijke eigenschappen van het paard nodig. En die willen wij graag overbrengen aan de jonge paardenliefhebbers.We leggen een basis die van onschatbare waarde is voor een leven met, en het rijden op, paarden.

De missie van Stichting Natuurlijk Kind en Paard is 10.000 minder ongelukken per jaar met paarden. Beginnen met basis kennis aanbieden voor kinderen van 6-12 jaar. De ongelukken voor ons als mensen (per jaar 68.000) en de pijn die paarden ervaren in het dagelijks leven willen we reduceren, door kennis op een toegankelijke manier te delen.

Na afloop ontvangen de kinderen een brevet. Hierbij zijn de ouders van harte welkom!

Deelname: 80 euro per kind, inclusief lunch, drinken en het brevet.
Meer info op www.dezilverdas.nl of op www.natuurlijkkindenpaard.nl. Maar je kunt ook altijd even contact opnemen met Jacolien via 06 - 2311 20 48.

Deze advertentie is geplaatst op 16-9-2017 en is 340 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Jacolien Vreugdenhil
E-mail: aschippers@upcmail.nl
Woonplaats: Apeldoorn
Land: Nederland

Een glimlach in het touw
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl