Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lieve, gevoelige KWPN-merrie aangeboden!

Korte omschrijving:

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om Safira een nieuw plekje te gunnen waar ze meer aandacht en liefde mag ontvangen! Prijs is n.o.t.k. Goede persoon/plek is het allerbelangrijkste!!!

Uitgebreide omschrijving:

Helaas ben ik genoodzaakt om Safira weg te doen, omdat ik te weinig tijd voor haar heb en dit de komende jaren ook niet ga krijgen. Geen gemakkelijke beslissing en ze blijft me dierbaar. Daarom gaat Safira alleen maar weg naar de juiste persoon!!!

Safira is een lief en gevoelig paardje, ze heeft toch wel even de tijd nodig om je volledig te vertrouwen. Ze vindt het fijn om samen te wandelen, grondwerken of te rijden en begint te stralen als ze hiervoor beloont wordt! Ze kan zowel alleen als met een groep op pad of in de bak, al zijn we de laatste tijd nog maar weinig alleen weggeweest. Ik ben er van overtuigd dat dit geen probleem is als het vertrouwen opgebouwd is! Ik heb met haar verschillende soorten grondwerk gedaan en het rijden in de bak was voornamelijk natural dressuurmatig gericht. Daarnaast maakte we natuurlijk heerlijk ontspannen buitenritten. Safira is 1.60m, 19 jaar en de laatste 12 jaar enkel nog bitloos, ijzerloos en zo paardvriendelijk mogelijk gereden. Ze wordt bij mij natuurlijk bekapt door Jack van Spirithorses. Ze is zeer sociaal in de kudde en gaat gemakkelijk met andere paarden.

Dit zoek ik voor Safira ;-)
? Een geduldig persoon die met liefde, op een paardvriendelijke manier, met haar omgaat (Natural horsemanship).
? Ze wordt bitloos gereden.
? Ze komt op een weide te staan met andere paarden, minimaal dagelijks buiten, liefst 24/7. (Liefst zelfs in haar huidige kudde laten staan gelegen in Eigenbilzen Belgi?, net over de grens bij Maastricht).
? Safira wordt natuurlijk bekapt en draagt geen hoefijzers.
? Ik zou het fijn vinden om Safira zo nu en dan eens te bezoeken om te kijken hoe het met haar gaat.
? Geen handelaren, enkel iemand waar ze voor lange tijd bij mag blijven!!!

Ik gun Safira een maatje waarbij ze nog mag genieten van heerlijke buitenritten, lekkere poetsbeurten/knuffelen en wandelingen!

Bij interesse of vragen graag even contact met mij opnemen via mail hannekuipers@hotmail.com, telefonisch 0031 628276367

Met vriendelijke groet,
Hanne Kuipers

Deze advertentie is geplaatst op 20-8-2017 en is 606 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Hanne Kuipers
E-mail: hannekuipers@hotmail.com
Telefoon 1: 0031 628276367
Woonplaats: Maastricht
Land: NED








     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl