Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: E-book 'Zorgeloos bitloos - zacht en subtiel paardrijden

Korte omschrijving:

Zorgeloos bitloos - zacht en subtiel paardrijden. Een E-book vol informatie, uitleg en tools voor iedere paardenliefhebber. Als je bitloos wilt gaan rijden, of als je al bitloos rijdt en dit wilt verfijnen. Maar zeker ook, of misschien wel juist dan, als je van mening bent dat jouw paard niet bitloos gereden kan worden. Het geeft goede en mooie inzichten en handreikingen om de omgang en de samenwerking met je paard te verbeteren. Het boek is te bestellen op www.zorgeloos-bitloos.nl.

Uitgebreide omschrijving:

zorgeloos bitloos

Zorgeloos bitloos rekent af met de meest hardnekkige misverstanden, veronderstellingen en napraterij in de paardenwereld. Door inzicht te geven in het wezen paard, zijn gedrag, belevingswereld en gevoeligheid, de termen druk en drukverdeling, en het aanleren en geven van hulpen, wordt duidelijk wat nu werkelijk 'de rem en het stuur' en 'zachte en subtiele hulpen' zijn bij het paardrijden.

Zorgeloos bitloos schept duidelijkheid in de wirwar van aannames over bit en bitloos die de afgelopen jaren zijn ontstaan. De verschillende bitloze systemen komen aan bod, waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt en wat daar de effecten van zijn.
Het boek bevat veel informatie, uitleg, handvaten en tips waar iedere ruiter van kan leren.
De nadruk ligt op een goede en eerlijke communicatie en samenwerking met het paard, op basis van verbinding en vertrouwen, en wat er voor nodig is om zorgeloos bitloos met het paard te rijden.

Het E-book is te bestellen op www.zorgeloos-bitloos.nl.

Deze advertentie is geplaatst op 2-7-2017 en is 161 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Peet
E-mail: pmc_ed_online.nl
Land: Nederland

zorgeloos bitloos
zorgeloos bitloos
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl