Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Gezocht! Lieve speelse jonge merrie die mijn kudde komt aanvull

Korte omschrijving:

Hallo allemaal! In mijn paddock paradise in Heemskerk/Castricum heb ik een plekje vrij voor een merrie. Bono, AngloArabier KWPN, leider vd kudde, is een rechtvaardige lieve en beleefde ruin van 1.70m. Bonnie is een Welsh/IJslander merrie van 1.30m stoicijns en zachtaardig en mijn jongste BJ ruin van 7 jaar Arabier/Fjord hij is speels en gevoel voor humor hij zoekt een merrie match .... Bono en Bonnie zijn al 13 jaar onafscheidelijk en een 'stel'. BJ zoekt nu een pittige jonge (rond 2 tm 7 jaar oud) dame die met hem wil groomen<3 Trefwoorden: onbeperkt hooi uit slowfeeders, track rondom de 4 weides die nog -ook in de winter- gras bieden, grazen minimaal 3 tot 6 uur pd, schuilstal, beschutting van bomen, weerszijden volkstuintjes die allemaal toezicht houden op de paarden ; )! Natuurlijk bekappen (kan ik je ook leren), kruidentuintje vd paarden, wilgentakken, roundpen 15 diameter, binnenbak op 5 min afstand, ruiterpad op 3 min afstand zo het bos, duin en strand op in het natuurgebied! Bitloos, zonder zadel rijden, grondwerk, loswerken, geen krachtvoer!, meest schone beek uit de duinen water gefilterd voor water voor de paarden. Droomplekje!!!!

Uitgebreide omschrijving:

Bono, Bonnie en BJ

Hallo allemaal! In mijn paddock paradise in Heemskerk/Castricum heb ik een plekje vrij voor een merrie. Bono, AngloArabier KWPN, leider vd kudde, is een rechtvaardige lieve en beleefde ruin van 1.70m. Bonnie is een Welsh/IJslander merrie van 1.30m stoicijns en zachtaardig en mijn jongste BJ ruin van 7 jaar Arabier/Fjord hij is speels en gevoel voor humor ; ) hij zoekt een merrie match .... Bono en Bonnie zijn al 13 jaar onafscheidelijk en een 'stel'. BJ zoekt nu een pittige jonge (rond 2 tm 7 jaar oud) dame die met hem wil groomen<3
Trefwoorden: onbeperkt hooi uit slowfeeders, track rondom de 4 weides die nog -ook in de winter- gras bieden, grazen minimaal 3 tot 6 uur pd, schuilstal, beschutting van bomen, weerszijden volkstuintjes die allemaal toezicht houden op de paarden ; )! Natuurlijk bekappen (kan ik je ook leren), kruidentuintje vd paarden, wilgentakken, roundpen 15 diameter, binnenbak op 5 min afstand, ruiterpad op 3 min afstand zo het bos, duin en strand op in het natuurgebied! Bitloos, zonder zadel rijden, ijzervrij, grondwerk, loswerken, geen krachtvoer!, geen dek, meest schone beek uit de duinen water gefilterd voor water voor de paarden. Dankzij de zeelucht bijna geen insekten in de zomer.
Droomplekje!!!! Voor meer info kijk eens op mijn website; www.natuurlijkkindereninbalans.nl hoofdstuk 'natuurlijk ruiterschap' is aan te bevelen...
Ik geef les in NH en coaching met paarden.... Mijn paarden hebben nu behoefte aan een stabiele kudde dus als je plannen hebt om korter dan 5 jaar te blijven hoef je niet te reageren! Mijn kudde heeft te vaak uit elkaar getrokken kuddes meegemaakt dit willen wij niet meer! Je kunt 3 x in de week komen hooinetten vullen en uitmesten (er is een composthoop vd paardenmest) en je bent een echte PNer ! ben je van harte welkom om te reageren. Eventueel 2 merries erbij kan ook. Tot snel? Liefs van Bono, Bonnie en BJ!

Deze advertentie is geplaatst op 24-10-2016 en is 1458 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: L Bakker
E-mail: loekibakker@gmail.com
Homepage URL: natuurlijkkindereninbalans.nl
Telefoon 1: 06-52005079
Woonplaats: Amsterdam/Heemskerk
Land: Nederland

Bono, Bonnie en BJ

     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl