Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: IJslandse merrie zoekt bijrijder/bijrijdster

Korte omschrijving:

Afslankprogramma voor Frekja ...!

Uitgebreide omschrijving:

Ulvenhout (Noord-Brabant) -
HELP. Frekja wordt steeds ronder, vandaar ben ik op zoek naar een IJslandergekke man/vrouw die graag een IJslander wil berijden.
Frekja is een heel lieve, aanhankelijke zwart-bonte merrie van 9 jaar. Zij is geen slaper maar lekker voorwaarts en heeft een zalige T?lt in een rustig Tempo.
Snellere T?lt zou moeten geoefend worden. Met Frekja kan men in principe alle kanten op. Zij kan in de bak gereden worden, loopt graag buiten in bos en hei, zij is geschikt voor de recreative ruiter maar ook voor iemand die misschien wat ambities heeft betreffend wedstrijden.
Ik wil het met Frekja na een ongelukkige periode weer oppakken en lessen. Verder wordt zij bereden door een kennis van mij, maar die kan ook niet zo vaak. Soms maar een keer of twee in de twee weken en dat is voor Frekja gewoon te weinig. Naast dat ze steeds dikker aan het worden is, verveelt ze zich ook en staat te wachten op iemand die haar meeneemt.
Voor de 75 Euro die ik vraag staat Frekja 7 dagen per week ter beschikking. Het is ook mogelijk per keer te betalen.
Er zijn nog andere IJslanders aanwezig in onze privestalling zo dat men ook samen kan rijden wat ik in het begin zou adviseren.
Mijn voorkeur gaat uit naar een volwassen iemand met wat IJslanderervaring, maar voorop staat de liefde voor het paard en het hart op de juiste plek.

Deze advertentie is geplaatst op 8-8-2016 en is 497 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Viooltje1968
E-mail: violaestelmann@online.nl
Homepage URL: www.invisibletouch.nl
Woonplaats: Ulicoten
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl