Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Gebitsverzorging gericht op PN paarden

Korte omschrijving:

Gebitsbehandelingen gericht op optimale verwerking van het ruwvoer. Omdat wij voorstander zijn van bitloos rijden maken wij geen bitseats en trekken wij geen wolfskiezen.

Uitgebreide omschrijving:

gebit

Bij een gebitsbehandeling gaan wij uit van de driepuntsbalans, waarbij de druk wordt verdeeld over het kaakgewricht, kiezen en de snijtanden. Om een goede occlusie (mate van sluiting van de kiezen), moeten de snijtanden bijgewerkt worden zodat een goede balans ontstaat tussen kiezen en snijtanden. Dit is alleen mogelijk met degelijk elektrisch gereedschap. Wij werken met het materiaal van PZ-technik uit Duitsland. Recent heeft Jantine een opleiding gedaan voor paardengebitsverzorger. De opleiding is gelijkwaardig aan de opleiding in de VS.

Omdat wij voorstander zijn van bitloos rijden maken wij geen bitseats en trekken wij geen wolfskiezen. Bij bitloos rijden is dit niet noodzakelijk en zou er onnodig onnatuurlijke ingrepen aan het gebit worden gedaan. Onze werkwijze is gericht op een zo optimaal mogelijke verwerking van ruwvoer, omdat wij er van overtuigd zijn dat een paard onbeperkt toegang moet hebben tot ruwvoer en krachtvoer onnodig is en zelfs schadelijk voor de darmflora.
www.jantineleeflang.nl

Deze advertentie is geplaatst op 9-7-2016 en is 442 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Arabesk
E-mail: jileeflang@gmail.com
Homepage URL: www.jantineleeflang.nl
Land: Nederland

gebit
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl