Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Allrounder zorg/paarden aangeboden, gezocht kost en inwoning...

Korte omschrijving:

Landelijke woonruimte gezocht, midden/zuid Limburg, liefst te midden van stallen/pension/manege. Kost en inwoning is bespreekbaar, inschrijven op adres moet mogelijk zijn. Geen werk wel woonruimte? Max huurprijs 700 euro.

Uitgebreide omschrijving:

Niet direct de meest logische plaats om deze vraag te plaatsen. Waarom dan toch? Omdat ik een plek zoek bij/met mensen die verantwoord, op natuurlijke wijze en diervriendelijke met hun paarden omgaan. En dat is hier natuurlijk sneller te vinden dan op menig andere site...

Ik vrouw van 34 jaar, rustig en betrouwbaar, werk met plezier in de ggz als individueel begeleider maar mis het werken met paarden/dieren. Omdat de woning die ik nu huur verkocht gaat worden ben ik op zoek naar een plek waar ik kan wonen, met mijn twee honden en kat, en waar ik: ?f in mijn vrije tijd wat kan paardrijden en helpen met het verzorgen, ?f tegen kost en inwoning meerdere uren en dagen per week kan werken. (dit mag ook in de begeleiding zijn wanneer het gaat om een zorgboerderij/manege of het zorgen voor kinderen uit het gezin wanneer deze aanwezig zijn)

Ondanks dat ik niet heel veel ervaring heb (wel feeling met paarden, en alles met elkaar een jaar rijervaring en 2 jaar verzorging) ben ik bereid om alles te leren wat nodig is.

Dus heb je iets wat hierop lijkt , laat van je horen!

Deze advertentie is geplaatst op 12-6-2016 en is 497 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Wytakuh
E-mail: pamelaberbers808@hotmail.com
Woonplaats: Heythuysen
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl