Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Noord NL: Bewegingsstal met PP:

Korte omschrijving:

Bij particulier, kleinschalige bewegingstal met PP track. Stalgebouw met inloopstal, afdak, was/poetsplaats en zadelkamer met kasten Ruime Bestrating rondom de stal met aansluitend zandpaddock, zandpaden met heuvel, regen poel en weide. Gedraineerde en verlichte rijbak 20 bij 60, met hindernismateriaal. Mooie omgeving voor buitenritten

Uitgebreide omschrijving:

deel terrein

Neem bij interesse contact op of er plek is of binnenkort ruimte vrij komt in onze kleinschalige prive bewegingsstal met paddockparadise.

Centraal gelegen tussen de natuurgebieden van Beetsterzwaag, Hoornsterzwaag/Jubbega en Boswachterij Bakkeveen. Drents Friese Woud op 15 minuten met de trailer.

Voorjaar/najaar deels op de paddock en deels weidegang.
In de periode dat het land te nat is blijven de paarden op het

Aantal voerbeurten afhankelijk van uren weidegang
We voeren voornamelijk hooi en voordroog van eigen land. Eventueel aangevuld met stro

De kudde bestaat straks nog uit 2 paarden en 2 D pony's en het zou fijn zijn 1 of meerdere betrokken en actieve stalgenootjes er bij te krijgen met vriendelijke, sociale pony's of paarden, om de kudde weer aan te vullen, de verzorging te kunnen verdelen, af en toe gezellig mee samen buiten te kunnen rijden of anderszins met de paarden bezig te zijn.

Verzorging van de paarden en het terrein regelen we in onderling overleg en met behulp van inschrijven op een kalender. Flexibele dagen en tijden geen probleem.

Per paard/pony minimaal 1 verzorgbeurt per week en af en toe helpen bij onderhoud, hooi of stro (binnen) halen etc.. De kosten zijn afhankelijk van maat pony of paard en hoeveel x per week je een verzorgbeurt doet.

Deze advertentie is geplaatst op 24-5-2016 en is 733 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Joyce B
E-mail: joyce_bijlsma@yahoo.com
Land: Nederland

deel terrein
heuvel en poel
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl