Gezocht

Gezocht

Gezocht: Met spoed: Stal/weide te huur gevraagd omgeving Zwolle/Stadshag

Korte omschrijving:

Met spoed opzoek naar een stal/weide voor mijn paard in de buurt van Stadshagen(Zwolle) het liefst zou een stal/ weide huren en zelfverzorging doen/ Volpension is ook prima voor mijn wensen zie het volledige bericht ;)

Uitgebreide omschrijving:

Hallo,

Wegens verhuizing op zeer korte termijn(12 mei) ben ik opzoek naar een plekje voor mijn paard. Het liefst zou ik nu zelfverzorging doen dus stallen met een wei(en het liefst ook een rijbak) huren van iemand. Een weiland met schuilstal(of deze mogen plaatsen) is ook goed mits er een rijbak in de buurt is(loopafstand niet met trailer!) waar ik (tegen betaling) gebruik van kan maken. Het zou heel fijn zijn als het bij mensen aan huis is zodat er (enigszins) toezicht is en het bv mogelijk is dat ik wel op vakantie kan. Uiteraard kom ik iedere dag mijn paard netjes verzorgen en ben ik zuinig op de accomodatie!! Ook het onderhoud van het weiland is geen probleem voor mij(mest eruit halen evt beetje bemesten). Vol of halfpension mag ook maar wordt eerlijk gezegd nogal moe van de meeste paardenmensen. Heb helaas de ervaring dat vaak de afspraken niet worden nagekomen en dat wil ik nu echt niet meer omdat mijn paard daar onder te lijden heeft. Mocht je een fijne vol of halfpension plek kennen of hebben, dit is wat ik zoek:
- Dagelijkse weidegang ( s winters in paddocks mag maar dan wel met hooi)
- Minimaal vier keer per dag hooi het liefst onbeperkt
- Eigen krachtvoer meenemen moet mogen
- In het voorjaar en de zomer iedere dag neusje insmeren met zonnebrand
- In het geval van volpension dagelijks (1 x p/d) medicijnen toedienen( dit is een poeder wat door zemelen gemengd kan worden ik zet dit kant en klaar neer)
- Dagelijks de stal uitmesten en opstrooien
- Mijn paard kan helaas niet meer gereden worden dus longeer ik hem en doe ik grondwerk met hem ik zou graag een plek willen waar daar respect voor is

Dit alles het liefst binnen 15 min met de auto en/of fiets vanaf Stadshagen. Wie iets kent of weet heel graag! Prijs komen we wel uit ;).

In het geval van een box huren met wei enz doe ik natuurlijk de medicijnen geven en het mesten enz zelf. Wel zou het heel fijn zijn als er (tegen bijbetaling) s ochtends gevoerd en buiten gezet kan worden

Deze advertentie is geplaatst op 5-5-2016 en is 575 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Shana96
E-mail: shana.pieters@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl