Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Goed PN- thuis gezocht voor 11-jarige haflingerxfries kruising

Korte omschrijving:

Vanwege enkele grote veranderingen (verandering van baan en zwangerschap) heb ik (met pijn in mijn hart) besloten een nieuw PN-thuis voor mijn ponymaatje Sim te zoeken.

Uitgebreide omschrijving:

Sim

Vanwege enkele grote veranderingen (verandering van baan en zwangerschap) heb ik (met pijn in mijn hart) besloten een nieuw PN-thuis voor mijn ponymaatje Sim te zoeken.

Sim is een stoere 11-jarige haflinger x fries kruising van ongeveer 1.50 meter hoog. Hij is 6 jaar in mijn bezit geweest en in die tijd enkel bitloos en boomloos gereden en natuurlijk bekapt. Hij heeft lange tijd 24/7 buiten gestaan met een inloopstal, het laatste jaar heeft hij in de winterperiode 's nachts binnen gestaan.

Sim is bekend met grondwerk en vind dit erg leuk. Hij is erg duidelijk in zijn lichaamstaal en heeft mij veel geleerd over mijzelf, mijn lichaamstaal en consequent zijn. Sim vind buitenritten erg leuk, vooral samen met andere paarden. Hierin heeft hij een stabiele ruiter nodig, dan heb je aan hem een bom-proof paard. Ik merk dat ik zelf onzeker ben tijdens buitenritten, dit neemt hij over. Sim kan ook alleen op pad, maar vind het erg vervelend als andere paarden weggaan en hij alleen achterblijft.

Sim kan goed reageren op minimale signalen, mits hij zich goed focust. Hij leert erg snel, als je zelf helder en duidelijk bent in je signalen.

Sim is duidelijk in wat hij wel en niet wil, een clown, een echt spiegelpaard en een eigenwijs figuur!

Ik ben voor hem op zoek naar een maatje, iemand die ervaring heeft met grondwerk, natural horsemanship, bekend is met het natuurlijk houden van paarden en hem een fijne plek, in een stabiele kudde, 24/7 buiten icm schuilgelegenheid, kan bieden. Voorkeur gaat uit naar een plek met schrale weide (of geen weidegang, maar paddock paradise) met track of paddock.

Voel jij je aangesproken? Neem gerust contact op voor meer persoonlijke informatie buiten de bovenstaande feiten om. Een goed thuis is belangrijker dan de prijs.

Deze advertentie is geplaatst op 29-3-2016 en is 527 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Danitia Nijkamp
E-mail: danitianijkamp@hotmail.com
Land: Nederland

Sim
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl