Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 13-jarige warmbloedige merrie van 1.60 m

Korte omschrijving:

Pittige, knappe dame met ervaring op diverse vlakken(Parelli, academische rijkunst, buitenrijden, etc.) zoekt goed Nh-huisje.

Uitgebreide omschrijving:

Goed tehuis gezocht voor 13-jarige warmbloedige merrie van 1.60 m.
Noa is een dame met pit en karakter. Ze wordt nu gymnastiserend en dressuurmatig getraind.
Noa is ook bekend met het aan de hand werken, vrijheidsdressuur en Parelli (level 2). Dat werk past haar het beste. Ook buitenrijden vindt ze erg leuk, zowel alleen als in een groep. Ze heeft een heel goed uithoudingsvermogen.

Op dit moment gebeurt het buitenrijden bitloos en het dressuurmatige werk met bit.

Ze heeft in het verleden succesvol zowel dressuur- als springwedstrijden op b-niveau gelopen. Ze kent genoeg oefeningen op hoger niveau, maar er moet nog wel het een en ander bevestigd worden.

Ze is super gefocust op haar werk en eist van haar berijder dezelfde concentratie. Als de klik er is, gaat ze voor je door het vuur. Het is wel een echte merrie die af en toe wat spatjes kan vertonen.

Vanwege het pittige karakter van Noa en vanwege de trauma?s die ze in het verleden heeft opgelopen (en die inmiddels voor 95% opgelost zijn) zoek ik een ervaren iemand met veel rust die op een Nh-manier te werk gaat. Iemand die consequent en heel positief is. Iemand die een paard zekerheid en veiligheid weet te bieden. Noa heeft er het meeste baat bij als ze goed in beweging gehouden wordt.

Noa is gewend om in een stabiele kudde te leven, 24/7 buiten met inloopstal en heel veel weidegang. Ik zoek een plekje voor haar waar ze zo natuurlijk mogelijk gehouden wordt.

Er is nog veel meer te vertellen over deze prachtige, bijzondere dame. Mocht je meer willen weten, neem dan gerust contact op!

Deze advertentie is geplaatst op 11-1-2016 en is 385 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Nonie
E-mail: manonpannekoek@gmail.com
Land: Nederland



     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl