Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Dressuurclinic ecole de Legerete

Korte omschrijving:

12 en 13 maart zijn nog enkele plaatsen vrij voor deelnemers en toeschouwers.

Uitgebreide omschrijving:

Hallo allemaal!

Er zijn nog vrije plaatsen voor onze ecole de Legerete clinic met Sabine Mosen. Je kunt nog meedoen als praktijkdeelnemer met je paard of als toeschouwer.

De clinic staat gepland op 12 en 13 maart 2016 en wordt georganiseerd op Rijstal Venhof te Koningsbosch, Nederlands Limburg.

* Ben jij op zoek naar een paardvriendelijke en respectvolle wijze van je paard dressuurmatig trainen?

* Waarbij je nog plezier mag hebben met je paard en de sky the limit is?

* Waar men openstaat voor elk paard en elke ruiter ongeacht het niveau en de discipline die je met je paard beoefent?

* Waar de filosofie is gebaseerd op oude en nieuwe kennis en deze ook echt praktisch beoefend word?

* Waar uitgegaan wordt van een realistisch beeld, van logica en effectiviteit?

De ecole de Legerete heeft zoals de naam wellicht doet vermoeden niets met spiritualiteit of wolligheid te maken. De ecole de Legerete van Philippe Karl is een filosofie met heldere, effectieve en meetbare paardensport-concepten met als grondbeginsel absolute eerbied voor het paard.

Het sluit elk gebruik van geweld of kunstmatige hulpmiddelen uit (bijzetteugels, slofteugels, martingalen, sperriemen etc), is geschikt voor elk paard en staat open voor alle hippische disciplines. Het biedt een begrijpelijk en betrouwbaar trainingsplan met duidelijke principes, efficiente methoden en procedures die de aard van het paard volledig respecteren. Het geeft elke serieus gemotiveerde ruiter toegang tot de Hogeschool dressuur, zelfs met een doodgewoon paard.

De ecole de Legerete haalt haar inspiratie uit hippische meesters als Xenophon, Fiaschi, La Brew, Pluvinel, La Gueriniere, Dupaty de Clam, Hunersdorf, Freiherr von Sind, Baucher, Raabe, LHotte, Faverot de Kerbrech, Beudant, Oliveira enz. Het is gebaseerd op een grondige kennis van het paard en staat open om zichzelf opnieuw te analyseren en verbeteren op alle aangaande vlakken zoals anatomie, fysiologie, motoriek, evenwicht, psychologie en ethologie (dit bezien vanuit het oogpunt dat alles aan verandering onderhevig is.)

-- Het doel van de ecole de Legerete is een veelzijdig getraint paard wat ten alle tijden licht aan de hulpen van de ruiter staat --

Voor uitgebreide informatie en je aanmelding ga naar www.marjanstevens-legerete.nl/service/ecoledelegeretedressuurclinic/

Deze advertentie is geplaatst op 9-1-2016 en is 434 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: MarjanS
E-mail: info@marjanstevens-legerete.nl
Homepage URL: marjanstevens-legerete.nl/
Woonplaats: Sittard, Limburg
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl