Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Cursus bekappen in Zuid Holland!

Korte omschrijving:

Op vrijdag 13 november komt hoefspecialist Klaas Feuth van http://hoefgezondheid.nl/ weer naar Horse Medicine in Stompwijk om een cursus hoefbekappen te verzorgen. De verdiepingsdag/vervolgdag is op 4 december

Uitgebreide omschrijving:

Op vrijdag 13 november komt hoefspecialist Klaas Feuth van http://hoefgezondheid.nl/ weer naar Horse Medicine in Stompwijk om een cursus hoefbekappen te verzorgen. De verdiepingsdag/vervolgdag is op 4 december

Klaas is een specialist op het gebied van hoeven bekappen, hoefproblemen en hoefschoenen en leid in zijn woonplaats Uden mensen op tot hoefspecialist. Hij heeft enorm veel kennis en praktijk ervaring en een hele enthousiaste praktijkgerichte aanpak!

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedere paardeneigenaar die meer wil leren over de hoeven.
Voor als je zelf je paard wilt leren bekappen of bijvoorbeeld tussen de bekappingen door je paard zelf wilt bijhouden of noodonderhoud wilt leren doen (scheurtjes bijvijlen etc).

Ook als je al wat meer weet van de hoeven is deze cursus zeer interessant! Ben je al ervaren of heb je al eerder aan dag 1 meegedaan is het ook mogelijk alleen de verdiepingsdag op 4 december te volgen.

Programma eendaagse hoefbekapcursus op vrijdag 13 november:
Start: 10.00u
Einde: 17.00/18.00u
Tijdens deze dag bespreekt Klaas in de ochtend theorie in onze gezellige workshopruimte aan de hand van een uitgebreide Powerpoint presentatie met veel beelmateriaal en ?model? hoeven. Ook is er alle ruimte voor je eigen vragen. Daarna gaan we naar buiten en bekijken/beoordelen de hoeven en stand etc. van de paarden en Klaas gaat verder op de theorie.
's Middags gaan we aan de slag met het oefenen van de technieken op hoeven, meegenomen door Klaas.

Volg ook de verdiepingsdag op 4 december!

Kosten eendaagse hoefbekapcursus vrijdag 13 november:
95 EURO incl BTW, koffie, thee, gezonde lunch, versnaperingen & oefenhoeven.
Maximaal aantal deelnemers: 12.

Kosten verdiepingsdag vrijdag 4 december:
Wil je ook het verdiepingsprogramma volgen op vrijdag 4 december dan bedraagt de TOTALE prijs voor deze TWEE dagen: 225 EURO incl BTW, koffie, thee, gezonde lunch, versnaperingen, oefenhoeven en gebruik schoolpaard of meebrengen eigen paard op dag twee (maximaal 4 gastpaarden).

Volg je alleen de verdiepingsdag dan bedragen de kosten 130 EURO incl BTW, koffie, thee, gezonde lunch, versnaperingen, oefenhoeven en gebruik schoolpaard of meebrengen eigen paard
Maximum aantal deelnemers: 6.
Voor meer info en aanmelden: stuur een e-mail naar janna@jannadevries.nl.

Programma verdiepingsdag hoefbekapcursus vrijdag 4 december
Op de verdiepingsdag worden 's ochtends vragen besproken en eventueel een deel van de theorie herhaald en verdiept. Daarna gaan we vooral in de praktijk aan de slag. Klaas geeft eventueel een demonstratiebekapping en we gaan daarna twee aan twee aan de slag met het bekappen van de paarden. Er is een aantal paarden om bekapt te worden (groot en klein). En er is veel ruimte voor vragen. Je kan je eigen paard mee brengen en dat is zeker een aanrader/erg leerzaam (Er kunnen maximaal 4 gastpaarden meekomen).

Op de verdiepingsdag werken we met een klein groepje: maximaal aantal deelnemers is 6, dus je krijgt veel persoonlijke aandacht.

Deze advertentie is geplaatst op 29-10-2015 en is 481 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Horse Medicine
E-mail: janna@jannadevries.nl
Homepage URL: www.jannadevries.nl
Woonplaats: Den Haag
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl