Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lieve, rustige, grote tinker merrie

Korte omschrijving:

Sally-Rose is een grote (155) en forse, vrolijke 4-jarige zwarte tinkermerrie. Ze is bij ons geboren en opgegroeid in onze kudde. Los van dat ze dagelijks in de hand komt is ze verder nog helemaal groen, maar is er aan toe om rustig aan mee aan de slag te gaan. Leuk paard met fantastisch karakter!

Uitgebreide omschrijving:

Sally

Sally-Rose is een grote en forse, vrolijke 4-jarige zwarte tinkermerrie van ongeveer 1.55 hoog met prachtige lange en dikke manen. Zij is bij ons geboren en haar vader is de superbrave en mooie ster tinkerhengst Forrest en haar moeder is onze merrie "Chanel van de Manchahoeve".

Sally-Rose is een merrie met een fijn karakter, super stabiel maar nog wel een jong groen paard en ze moet dan ook nog veel leren. We hebben wel wat dingetjes aan de hand gedaan met haar en dat doet ze allemaal braaf en ze is heel cool in haar koppie. Sally is een fijn paard met een super karakter die altijd vrolijk is.
Omdat wij graag minder paarden willen en wij vinden dat Sally toe is aan meer individuele aandacht, zoeken wij voor Sally een fijn nieuw baasje die lekker met haar aan de slag wil gaan. Wij denken dat Sally zal uitgroeien tot een superfijn bomproof recreatiepaard. Sally heeft fijne soepele gangen.

Sally is bij ons geboren en opgegroeid in een gemengde kudde van 9 paarden en daardoor is zij een sociaal paard geworden. Ook naar mensen heeft ze een open en nieuwsgierige houding en ze houdt enorm van aandacht. Omdat ze in de groep veel bescherming heeft gehad als opgroeiend veulen, heeft ze veel zelfvertrouwen waardoor wij vinden dat ze een fijn stabiel karakter heeft gekregen. Omdat wij niet veel met haar gedaan hebben in verband met tijdgebrek, zal ze nog wel wat gevormd moeten worden.
Wij zoeken daarom een permanente nieuwe baas die ervaring heeft met paarden, voor beginners is Sally, omdat ze nog groen is, nu nog minder geschikt.

Sally woont, samen met onze andere tinkers, bij ons op onze boerderij in Z.O. Friesland.
Zij hoeft niet weg, maar mag weg als er een leuk en passend baasje voor haar voorbij komt die het leuk vind om dit fantastische paard alles te leren.

Sally gaat alleen naar een thuis waar ze het hele jaar door in kuddeverband buiten staat, in de winter in ieder geval overdag. Onze voorkeur gaat echt uit naar mensen die op natuurlijke wijze paarden houden en het liefst natural met haar aan de slag gaan. Wij vinden het natuurlijk belangrijk waar zij terecht komt.

Wil je mee info of foto's van Sally ontvangen? Stuur dan even een mailtje.

Deze advertentie is geplaatst op 24-10-2015 en is 560 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: ingridIlona
E-mail: i.rubingh@hotmail.com
Land: Nederland

Sally




Sally en haar moeder
Sally en haar moeder
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl