Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Een beschadigd paard zoekt een liefdevolle plek.

Korte omschrijving:

Een letterlijk beschadigd paard is op zoek naar een liefdevolle baas met heel veel geduld. Fantasy is een zwarte E-pony met zowel Fries als Arabisch bloed, zij loopt in een kudde met nog 6 andere merries maar geeft aan mensen geen nog vertrouwen. Wie durft deze uitdaging aan, een ervaren NH practiseerder(ster) kan hier met veel geduld een sterke, geharde overlever die niet trapt of bijt aan over houden.

Uitgebreide omschrijving:

Fantasy is een mishandeld paard met duidelijke rug en been lidtekens van een verwonding die ik aanmerk als "vastgezet i.d. touwen". Haar vertrouwen i.d. mens is weg en ze laat zich dan ook niet meer zomaar pakken. Ze heeft veel tijd nodig.
Aangezien ik nog meer paarden heb kan ik haar niet die aandacht geven die ervoor nodig is om dit paard uit haar apathie te halen. Ik zoek iemand die van plan is haar te houden en niet wil scoren om daarna weer een ander probleempaard gaat redden.
Ze loopt al een jaar i.d. kudde en dat heeft al veel goed gedaan, de winter is buiten in een prima gezondheid doorgebracht en ze glanst nu.
Ik hoop op een echte liefhebber die meer kan dan ik, want zij verdient het.

Deze advertentie is geplaatst op 20-7-2006 en is 994 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Margriet Bonda
E-mail: bondahier@excentric.nl
Woonplaats: Kraggenburg
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl