Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Aanrader! Chris Irwin in Castricum! (26t/m 30 september 2015)

Korte omschrijving:

Sta jij open voor een verdiepingsslag in de communicatie en in de samenwerking met je paard? Wil jij meer weten over hele subtile signalen en lichaamstaal? Je echt verdiepen in hoe een paard jouw communicatie ervaart? Dan ben je van harte welkom als toeschouwer bij deze lesdagen. (van 9.00 tot 18.00 uur) Ik beloof je, welke werkwijze je nu ook toepast en tevreden over bent, je komt terug met nieuwe inzichten!

Uitgebreide omschrijving:

Een uitgangspunt van Chris Irwin (Canadese trainer/coach):
Ask not what your horse can do for you
Ask what you can do for your horse!
Op een hele begrijpelijke manier laat Chris de deelnemers ervaren hoe je, met veel respect van de persoonlijkheid en biomechanica van je paard, je paard kunt helpen zijn lijf beter te gebruiken. Een paard liegt niet, body en mind zijn ??n. Daarom leert Chris je heel secuur kijken naar wat een paard met zijn lichaamstaal aan jouw wil vertellen. Je wordt je bewust van je eigen lichaamstaal, van lijnen en grenzen en van de persoonlijke ruimte van je paard. Je leert jouw hulpen zo subtiel te geven. In plaats van een paard iets te willen leren, leer jij een signaal te geven die je paard direct begrijpt! Het gevolg: je paard slaakt een zucht van verlichting......o, bedoel je dat! Er komt ruimte voor wezenlijk contact en een respectvolle samenwerking.
Enkele reacties van deelnemers en toeschouwers van zijn vorige bezoek in april :
Waarom heeft niemand dit mij eerder verteld! Het is zo logisch. Ik kan dit direct praktisch inzetten binnen mijn eigen trainingsmethode.
Dat zo'n kleine aanpassing in mijn eigen houding zo'n verschil uitmaakt!
Ik heb mijn paard nog nooit zo ontspannen zien meewerken, mijn logeerprobleem is opgelost. enz. We hebben de toeschouwersprijs zo laag mogelijk gehouden: 15 euro voor een dagdeel en 25 euro voor een hele dag. Geef je op via de website www.paardenbewustzijn.nl !

Deze advertentie is geplaatst op 13-8-2015 en is 304 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Erica van Leeuwen
E-mail: paardenbewustzijn@hotmail.com
Homepage URL: paardenbewustzijn.nl
Telefoon 1: 0251672210
Straat en nummer: Jan Miessenlaan 1
Postcode: 1901 MV
Woonplaats: CASTRICUM
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl