Gezocht

Gezocht

Gezocht: Mooie plek voor 2 of 3 paarden omg. Beverwijk/Heemskerk/Castric

Korte omschrijving:

Voor 2 of 3 vriendelijke paarden opzoek naar een mooie PN plek in omgeving Beverwijk/Heemskerk/Castricum of iets verder weg.

Uitgebreide omschrijving:

Hoi!

Wij zijn opzoek naar een mooie, natuurlijke plek waar wij onze 2 of 3 paarden zouden kunnen "stallen". Het gaat om een grote 6 jarige KWPN'er van 1.75, een 5 jarige bonte kruising van 1.60 en misschien een 3 jarige Fries van nu 1.60.

Het zijn alle drie heel vriendelijke paarden. We werken op diverse soorten manieren met ze en wij staan open om van iedereen zoveel mogelijk te leren. Het is voor ons erg belangrijk dat de paarden natuurlijk zoveel mogelijk kunnen bewegen. Ze staan nu ook in een kudde, dus dat zijn ze gewend en gaat ook altijd prima.

Het is natuurlijk geen enkel probleem voor ons om te helpen bij de stallen en dat zullen wij (en onze mannen voor eventueel zwaarder werk ;)) met alle plezier en liefde doen! Alleen werken wij wel alle 3 full time. Dus wij zullen vooral 's avonds op stal zijn, doordeweeks. Maar ook in de avond is er natuurlijk genoeg tijd om bij allerlei zaken te helpen.

Wij staan nog aan het begin van onze PN ontdekkingsreis en zouden dit graag goed beginnen door op een fijne stal terecht te komen waar onze paarden de ruimte krijgen en zich comfortabel voelen.

Ik hoop van jullie te horen!

Vriendelijke groet,
Saskia (en vriendinnen :))

Deze advertentie is geplaatst op 13-8-2015 en is 380 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Saskia-e
E-mail: saskiaeleveld@gmail.com
Woonplaats: Beverwijk
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl