Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 4-daagse (Engelstalige) cursus natural horsemanship op Ibiza -

Korte omschrijving:

Leer alles over het starten van jonge paarden en het hertrainen van oudere paarden. Leer welke invloed je eigen lichaamstaal en emoties hebben op je paard en geniet ondertussen van al het moois dat het zonnige Ibiza te bieden heeft!

Uitgebreide omschrijving:

In oktober 2015 organiseert Back To Basics Horsemanship een aantal 4-daagse (Engelstalige)cursussen op het gebied van natural horsemanship. Geschikt voor alle niveau's: van een eerste kennismaking met horsemanship tot het (leren) werken met paarden met uitdagende problemen.

We werken met paarden van het rescue center Can Horse. Je verblijft een week samen met vier medecursisten in een zeer aangenaam vakantieverblijf dat van alle gemakken is voorzien (www.aliza-ibiza.com). Naast het werken met de paarden is er voldoende tijd om te genieten van het prachtige eiland. Hiervoor krijgen de cursisten gezamenlijk de beschikking over een auto, waarmee je aan het eind van een dag prachtige ervaringen met de paarden naar ??n van de idyllische baaien van het eiland kunt rijden voor een heerlijke cocktail.

Data:
10 tot 17 oktober
17 tot 24 oktober
24 tot 31 oktober

Kosten:
? 600 per persoon. Inclusief de 4-daagse cursus, een week verblijf, auto (voor de cursisten gezamenlijk) en lunch tijdens de cursusdagen. Exclusief vlucht, verzekeringen en overige maaltijden.

Voor aanmeldingen en meer informatie:
Facebook: Back To Basics Horsemanship. Ibiza.
b2bhorsemanship@gmail.com
06 126 11 414 (Annerie Lotterman)

Over Back To Basics Horsemanship
Back To Basics Horsemanship is opgericht door John Hiam. Geboren en getogen in Groot-Brittanni?, waar hij van kleins af aan actief is geweest in de paarden en een tijdlang succesvol springruiter is geweest. Begin jaren ?90 is hij vertrokken naar Afrika om in het toerisme te gaan werken. Daar kwam hij in contact met Polocrosse, wat hij eerst in Zimbabwe en daarna in Australi? op hoog niveau heeft gespeeld. In Australi? ontstond zijn passie voor natural horsemanship. Terug in Afrika heeft hij vanaf 2001 aan de kust van Lake Malawi Kande Horse opgebouwd, een prachtig bedrijf waar vandaan je ook nu nog schitterende trails te paard naar Lake Malawi kunt maken. De paarden van Kande Horse zijn voornamelijk afkomstig uit Zimbabwe en Zuid-Afrika. Een aantal dieren zijn jong en onbeleerd door John aangeschaft en een aantal dieren is met gedragsproblemen bij hem terecht gekomen. Met behulp van diverse horsemanship technieken en met respect voor het paard zijn alle paarden door John zelf opgeleid tot evenwichtige en betrouwbare rijpaarden. Sinds de winter van 2015 woont hij op Ibiza, waar hij samen met zijn vrouw het vakantieverblijf Can Aliza Ibiza runt, paarden traint en horsemanship trainingen, cursussen en lessen geeft

Deze advertentie is geplaatst op 9-8-2015 en is 545 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Annerie Lotterman
E-mail: annerielotterman@yahoo.com
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl