Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lieve gevoelige ruin

Korte omschrijving:

Lieve KWPN ruin te koop i.v.m. zwangerschap. Gevoelig paard waar je een super band mee op kunt bouwen!

Uitgebreide omschrijving:

Ruin

Met pijn in mijn hart bied ik mijn net 12 jaar geworden (13-7-2003) KWPN ruin te koop aan i.v.m. zwangerschap. Het is een erg gevoelig paard waar je echt het vertrouwen van moet winnen. Als je dat eenmaal hebt kun je een super goede band met hem opbouwen en zal hij zich erg aan je hechten. Hij heeft een duidelijke, consequente maar vooral respectvolle leider nodig, schreeuwen en streng aanpakken werkt bij hem absoluut niet. Geduld en duidelijkheid wel!

Ik heb lang gezocht naar de juiste manier om met hem om te gaan en heb die gevonden in NH, wat een verrijking voor ons allebei!

Ik zoek voor hem een heel lief baasje waar hij veel aandacht krijgt maar niet elke dag gereden wordt. Hij is graag bij je maar altijd aan het werk gezet worden vindt hij niet leuk. Ik zoek daarom ook iemand die voornamelijk recreatief wil rijden, zeker geen wedstrijden omdat je hem daar geen plezier mee doet. Bij voorkeur iemand die bitloos rijdt.

Hij heeft een schofthoogte van 1,74.

Hij staat niet in de weg, vermaakt zich prima met zijn vriendjes en krijgt genoeg beweging in onze Paddock Paradise. Hij gaat daarom alleen weg naar een super goed nieuw thuis. Omdat ik ook geen bijrijder kan vinden gun ik hem een baasje die meer tijd en energie in hem kan steken en hoop die via deze weg te vinden.

Deze advertentie is geplaatst op 4-8-2015 en is 356 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Anne Pennings
E-mail: annepennings@hotmail.com
Land: Nederland

Ruin
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl