Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Plek vrij in Paddock Paradise Schoorl (NH)

Korte omschrijving:

Vanaf heden plek vrij voor een ijzerloze pony/klein paard in paddock paradise in Schoorl (NH)

Uitgebreide omschrijving:

Wij hebben plek voor een nieuwe ijzerloze weidegenoot. Er lopen max. vier paarden op ong. 1,2 ha. Het land is opgezet als paddock paradise volgens de idee?n van Jaime Jackson met een track en hooinetten verdeeld over de gehele oppervlakte om op die manier beweging te stimuleren en rangorde problemen zo laag mogelijk te houden.

In de zomer werken we met stripbegrazing in de zomerweilandjes en in de winter lopen de paarden op de track plus een winterweiland en hebben ze toegang tot een zandpaddock. Omdat we op duingrond zitten hebben we vrijwel het gehele jaar door goed land. De paddock paradise is aan twee kanten omringd door bomen, zodat ze bij regen en wind altijd uit de wind kunnen staan. In de zomermaanden zijn de kosten ? 125,- p.m. en in de wintermaanden ? 155,- p.m. incl. hooi.

De corveedienst regelen we in overleg, ga uit van 2 diensten in de week.
Het is mogelijk dat wij (beheerders van de plek) (deels) de corveedienst (tegen overeen te komen vergoeding) van je overnemen.

Aan het eind van de straat begint het bos en de ponyclub zit op 10 minuutjes stappen, waar een goede rijbak met verlichting is (dit kost 50 euro per jaar). We zitten vlak aan de duinen, waar meer dan 30 km aan prachtige ruiterpaden ligt.

Wat we zoeken is een sociale, relaxte, gezonde pony of klein paard die makkelijk voegt bij andere paarden. Tevens kan onze plek fijn zijn om je paard zijn/haar oude dag te geven.

Het type mens dat bij ons past houdt van de natuur en 'natuurlijk paardhouden', is bewust met de paarden bezig, is duidelijk, heeft een rustige energie en een zachte hand.

Voel je je aangesproken? Dan horen we het graag!

Hartelijke groet,
Janna Bakker
06 18 45 08 51

Deze advertentie is geplaatst op 16-6-2015 en is 404 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Janna Bakker
E-mail: janna.bakker@gmail.com
Homepage URL: www.eigenwijsmetpaarden.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl