Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: weidegang 24/7 voor koudbloedpaarden tot d-/e-pony en 500kg

Korte omschrijving:

Op ons ecologisch bedrijf in Voorschoten, Zuid Holland, uniek gebied in de Randstad, bieden wij weidegang het hele jaar rond in kuddes. Merries en ruinen gescheiden, helaas geen hengsten. Warmbloedpaarden tot e-pony gaan in de winter 's nachts op stal(beperkt aantal stallen), overdag op paddocks, zomer 24/7 weidegang.

Uitgebreide omschrijving:

Diergezondheid en diervriendelijkheid zijn speerpunt in ons beleid. Van jong tot oud welkom. Door ons algehele beleid is de infectiedruk zeer laag en de besmetting van wormen ook. Wij verwijderen de mest in de zomer uit de weides en composteren deze. Ontwormen obv wormeitelling, Controle vaccinaties, diergezondheid. Wij hebben veel land, grote kruidenrijke weides, maken ons eigen langstengelige hooi en voordroogkuil, 1e en 2e snee. Wij hebben een groot deel van onze weides ook ingezaaid met fructaanarme grassen. Zeer geschikt voor paarden met I.R., E.M.S. Strookbegrazing, paddockgebruik, maatwerk mogelijk. Wij gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen, weinig(kunst)mest, wij streven naar een gesloten keten.
Omdat ons gras en hooi zo goed is geven wij de paarden alleen wat vitamines bij waar nodig. Ze zijn zeer gezond, nooit ziek, verharen goed. Wij vaccineren alleen voor Influenza en Tetanus. Onze dierenartsen hebben mobiele apparatuur en kunnen ter plekke onderzoek verrichten. Een gespecialiseerde paardentandarts komt 1-2x per jaar, goede paardenfysiotherapeut, paardengedragstherapeut met veel ervaring aanwezig.
Goede grote rijbak in de buurt, longeercirkel, grote oefenwei voor grondwerk. e.d.
Voor verdere inlichtingen graag mailen.
Met vriendelijke groet.

Deze advertentie is geplaatst op 4-6-2015 en is 1453 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: ponyparadijs
E-mail: r.tillemans@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl