Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Super coachingspaard, aparte verschijning, geen rijpaard

Korte omschrijving:

Voor mijn getraumatiseerde ruin, kruising Amerikaanse appaloosa (moeder) en Gelders tuigpaard zoek ik een nieuwe eigenaar die hem rust, ritme en regelmaat kan bieden. Het is een schat van een paard van net 6 jaar oud, ongelofelijk sensibel en hecht ontzettend aan een vast patroon.

Uitgebreide omschrijving:

Niet geschoten is altijd mis: voor dit paard zoek ik een heel goed tehuis met mensen die heel veel kennis hebben van paarden maar de ambitie om op dit paard te rijden naast zich kunnen zetten.
Deze ruin komt uit Belgi? en is een kruising Amerikaanse appaloosa (moeder) en Gelders tuigpaard.
Hij is bont met zelfs bonte ogen, 6 jaar oud en heeft voor ik hem kreeg niet zo'n best leven gehad en dit heeft vele trauma's en andere aparte gedragingen met zich meegebracht.
Dit paard is echt een superschat, zou nooit bijten, schoppen, is heel voorzichtig met kleine kinderen en kleinere dieren en heel vriendelijk. Echter is hij zo voorzichtig met zichzelf dat rijden geen optie is. Geloof me, we hebben al heel wat uren grondwerk met hem gedaan, al 3,5 jaar lang, we hebben er ook op gereden maar hij is zeer onberekenbaar en ontploft af en toe onder het zadel.
Ik gebruik hem voor mijn grondwerklessen en omdat hij zo ontzettend puur is zijn dit hele leerzame lessen en dit vindt hij ook geweldig om te doen. Het is een supercoach en de minste signalen om hem aanwijzingen te geven pikt hij op en voert hij uit. Hij is letterlijk met je gedachten de bak rond te sturen.
Hij is verkeersmak, staat 24/7 in de kudde en is absoluut niet geschikt om op stal te staan: heel even kan wel maar na een tijdje begint hij zijn oude gewoontes weer te vertonen en raakt hij lichtelijk in paniek.
Ik zoek voor hem iemand die hem een gezonde leefomgeving kan bieden, die verstand heeft van grondwerk en hem rust, ritme en regelmaat kan bieden. Hij is je beste vriend en gaat dan ook voor je door het vuur en wie weet wordt het rijden ooit nog een optie maar ik durf het niet meer aan te gaan.
Hij moet niet weg, hij mag weg, als er geen goed tehuis voor hem te vinden is dan blijft hij gewoon waar hij is maar wie weet is er iemand op zoek naar hem.

Hij wordt natuurlijk bekapt, heeft ijzersterke voeten, is wel echt een mannetje in de groep, niet gemeen maar nog wel heel speels.
Hij staat in Loosdrecht.

Richtprijs: voor iemand die echt het beste met hem voorheeft en de moeite neemt eerst een aantal keer met hem aan de slag te gaan om te zien of het klikt, v??r zijn evt. verhuizing mag hij voor een symbolisch bedrag weg.
Met terugbreng-garantie!

Deze advertentie is geplaatst op 27-5-2015 en is 481 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: MizzPoeZ
E-mail: mizzpoez@hotmail.com
Woonplaats: Hilversum
Land: Nederland










 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl