Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Natural horsemanship (Parelli) ponykampen!

Korte omschrijving:

De allerleukste natural horsemanship ponykampen zijn er weer deze zomer! Week 32 voor middelbare scholieren en week 33 voor basisschoolleerlingen. Het beloven weer twee fantastische weken te worden! Kom jij ook?

Uitgebreide omschrijving:

Wil jij een onvergetelijk ponykamp beleven deze zomer? Kom dan naar het allerleukste Parelli zomer kamp van het jaar en beleef de zomer van je leven!

Week 32 voor middelbare scholieren en week 33 voor basisschoolleerlingen (vanaf 8 jaar)

Als jij een goede band met jouw pony op wilt bouwen dan is dit het perfecte kamp voor jou. Het maakt niet uit welk niveau je bent, iedereen is welkom. Het kamp staat helemaal in het teken van plezier voor jou en voor je pony. Je kunt meedoen met je eigen pony of met een pony van Human Horse Power, de locatie in Putten waar het kamp zal zijn.

We gaan een heleboel leuke dingen doen op het kamp waaronder natuurlijk veel met de pony's bezig zijn. We gaan lekker (buiten)rijden, zonder zadel rijden als je dat wilt, met de pony's grondwerken, spelletjes doen en nog veel meer. En terwijl de pony's even uitrusten kun jij heerlijk zwemmen in het zwembad, het bos in, spelletjes doen of op de trampoline springen, er is van alles te doen op het terrein van Human Horse Power!. 's Avonds zijn er ook activiteiten zoals een avondspel in het bos, een (paarden)film kijken, een kampvuur maken en natuurlijk de bonte avond.

Dit Parelli ponykamp onderscheidt zich van andere kampen doordat er ook grondwerk gedaan wordt en veiligheid en plezier centraal staan. In deze natuurlijke setting komt het beste naar boven in kind en pony.

Kosten: Voor vijf dagen inclusief overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes. Inclusief paddock en hooi voor je pony en alle activiteiten: 400 euro. Nu met verlengde vroegboekkorting van 50 euro!

Locatie: Human Horse Power in Putten is een hele bijzondere locatie. De paarden leven er zo natuurlijk mogelijk en lopen lekker in het bos rondom het huis. Als je het hek doorgaat sta je meteen midden in het bos, waar je uren op de ruiterpaden kunt rijden.

Instructrices: De lessen worden gegeven door Anne-Monique Walstra, Fleur van Wollingen en Martine van der Does. Doordat er drie instructrices zijn is er voldoende aandacht voor iedereen en voor elk niveau. Theorie, simulaties, grondwerk en rijden zullen de lessen vormen
.
Slapen: Tijdens het ponykamp gaan we gezellig op het kampeerveld slapen in tenten. Vlakbij de pony's!

Wanneer: Maandag 3 augustus vanaf 14:00 t/m vrijdag 7 augustus 16:00 voor middelbare scholieren .
Maandag 10 augustus vanaf 14:00 t/m vrijdag 14 augustus 16:00 voor basisschool leerlingen

Informatie en opgeven kan via info@paardopzijnbest.nl of 06-43086651

Deze advertentie is geplaatst op 23-5-2015 en is 452 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Martiine
E-mail: martine_vd_does@hotmail.com
Homepage URL: www.paardopzijnbest.nl
Land: Nederland




   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl