Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Leer zelf eenvoudig EHBO voor je dier (o.a. met homeopathische

Korte omschrijving:

Workshop op woensdagavond 10 juni in Goes (Zeeland). Leer eenvoudig een check-up te doen als je vermoedt dat je dier iets mankeert. Wat is b.v. de lichaamstemperatuur en hartslag van een paard of hond? Wat kan ik doen als mijn hond plots kreupel loopt? Verder komen o.a. aan bod: wonden, steken/beten, brandwonden en kneuzingen.

Uitgebreide omschrijving:

Wil je leren om zelf op een eenvoudige manier EHBO te verlenen aan je dier met behulp van homeopathische middelen?

Verder is het fijn om zelf een eenvoudige check-up te doen bij je dier als je vermoedt dat hij niet in orde is. Wat is bijvoorbeeld de normale hartslag en temperatuur van een hond, kat of een paard? En hoe meet ik die op?

Misschien ken je al de heilzame toepassing van arnica bij kneuzingen en calendula om wondjes te genezen? Zo zijn er nog vele middelen die eenvoudig zijn toe te passen bij o.a. wonden, kneuzingen, steken en beten, brandwonden of kreupelheden. Tijdens de avond is het ook mogelijk om voordelig een doosje met de homeopathische EHBO middelen aan te schaffen.

Wil je meer weten, geef je dan via het contactformulier van de website op voor de workshop EHBO voor dieren met behulp van homeopathische middelen: www.eenhoornhomeopathie.nl .

Wanneer: Woensdagavond 10 juni 2015 om 19.30 uur
Waar: In Goes
Kosten: ? 35,-

Deze advertentie is geplaatst op 5-5-2015 en is 300 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Faeble
E-mail: annethannewijk@yahoo.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl