Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 2e snee voordroogkuil te koop, zeer goede kwaliteit.

Korte omschrijving:

Wij hebben nog enkele grote balen 2e snee voordroogkuil te koop van diverse grassen, ook fructaanarme. Gemaakt op ons ecologisch bedrijf.

Uitgebreide omschrijving:

Wij maken ieder jaar, naast ons langstengelig hooi, ook voordroogkuil in dezelfde periode. Het is dus feitelijk verpakt hooi. Wij hebben diverse grassoorten en kruiden in de weides, ook fructaanarme grassen ingezaaid. De balen wegen plm 300 kg en zijn goed verpakt in plastic. Mocht u kleinere balen willen, dan is dat ook mogelijk, maar de prijs is dan wel hoger.
De balen zijn zo droog dat de kans op schimmelvorming na openen zeer klein is, mits goed afgedekt en bewaard. Dus ook indien u bijv. maar 3 paarden hebt kunt u gerust de baal opvoeren en hoeft u niets weg te gooien. Het is mogelijk om na het oogsten direct van het land een partij af te nemen. Deze partij kan dan tegen meerprijs bezorgd worden. Het voordeel is dat u voor de gehele winter dezelfde goede kwaliteit heeft.
Het beste is om vooraf aan het oogsten een partij balen te bestellen, dan weet u zeker dat u over de juiste kwaliteit kunt beschikken. Indien gewenst kan het gewas in bijv, de maand juni bekeken worden. Voor verdere inlichtingen graag mailen.
Met vriendelijke groet.

Deze advertentie is geplaatst op 30-4-2015 en is 471 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: ponyparadijs
E-mail: r.tillemans@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl