Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: hele jaar rond weidegang voor koudbloedponies/warmbloedpaarden

Korte omschrijving:

Op ons ecologisch bedrijf in Voorschoten/Wassenaar bieden wij weidegang voor koudbloedponies(tot d-pony en 500kg) in kuddes van jong tot oud. Merries en ruinen gescheiden. Helaas kunnen wij geen hengsten plaatsen. Warmbloedponies gaan in de winter op stal 's nachts en overdag op paddocks.

Uitgebreide omschrijving:

Wij hebben grote weides, veel verschillende kruiden en grassen, ook fructaanarme grassen ingezaaid, geen Jacobskruiskruid. Wij maken ons eigen langstengelige hooi en voordroogkuil. Ook 2e snee fructaanarm. Ons gras, hooi en voordroogkuil is zo goed dat wij alleen wat vitamines bijvoeren het gehele jaar, geen biks e.d.
Wij hebben zand-en steenpaddocks, strookbegrazing mogelijk en maatwerk. Omdat ons land in een open polder ligt met veel wind is het ook geschikt voor eczeempaarden.
Warmbloedpaarden kunnen in de winter in een stal en overdag op de paddock.
Door ons algehele beleid hoeven de paarden weinig ontwormd te worden, wij werken met individuele wormeitelling en de mest wordt in de zomer 2-3x per week uit de weides gehaald en gecomposteerd. Alle maatregelen ter voorkoming van wormbesmetting worden door ons uitgevoerd. Controle op vaccinaties. Diergezondheid en dierwelzijn zijn speerpunt van ons beleid. Wij werken met de beste behandelaars, dierenarts, paardentandarts, paardenfysiotherapeut, hoefsmid/bekapper indien nodig. Paardengedragstherapeut aanwezig op bedrijf. Schriktraining, instructie mogelijk. Wij nodigen eens per jaar een zeer goede instructeur uit op ons bedrijf, zoals Ylvie Fros, Siggi Mar, enz.
Er is een oefenwei en zand-longeercirkel. Verder zeer grote, goede rijbak in de buurt waar je lid van kunt worden, goede uitrijmogelijkheden direct vanaf stal . Wij zijn goed bereikbaar per (brom)fiets, openbaar vervoer en auto. Uniek gebied in de Randstad.
Voor verdere inlichtingen svp mailen.
Met vriendelijke groet.

Deze advertentie is geplaatst op 30-4-2015 en is 783 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: ponyparadijs
E-mail: r.tillemans@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl