Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lieve tinker merrie van 15 jaar

Korte omschrijving:

Te koop, een lieve pittige tinker merrie van 15 jaar

Uitgebreide omschrijving:

Special

Special is een lieve zwarte tinker merrie van 15 jaar, ze is 143 cm groot. Ze heeft de afgelopen 3 jaar op de kinderboerderij gestaan. Zij is dus gewend aan andere dieren. Ook is zij erg lief voor kinderen en mensen met een verstandelijke beperking.

Special is makkelijk in de omgang en is losstaand te wassen, zadelen, hoeven krabben en meer. Ze kan wel onzeker zijn, door veel grondwerk met haar te doen is zij zekerder geworden en durft zij meer. Special heeft dus een eigenaar nodig met genoeg zelfvertrouwen en ervaring om haar te helpen met haar onzekerheid.

Special is het afgelopen jaar getraind met behulp van klikkertraining en vind dit heel leuk. We zijn begonnen met vrijheidsdressuur en ze laat zien dat ze dit ook erg leuk vind. We rijden haar bitloos. Ze is prima te rijden in de bak. Ook buiten rijden vind ze leuk, al is ze hier nog een beetje onzeker in. Als ze iets eng vind is haar reactie om stil te staan. Wanneer je haar een paar seconden de tijd geeft gaat ze zonder problemen weer verder.

Toen we haar voor het slepen van de bak inspanden kregen wij sterk het gevoel dat zij ook voor de kar beleerd is geweest.

Reden dat we haar weg doen is omdat we haar voor ponyritjes met kinderen wilden gebruiken. Special is echter een pony die te gevoelig is om dit te doen. Ze heeft behoefte aan 1 eigenaar die ze kan vertrouwen.

Special staat op blote voeten en heeft goede hoeven, ze wordt natuurlijk bekapt. Ze is heel braaf bij de hoefsmid, evenals bij de tandarts. De tandarts is in februari nog geweest.

Special is te koop inclusief veelzijdigheidszadel, deze moet alleen wat aangepast worden in verband met een drukpunt.

Bezichtiging is gewenst, voor meer informatie of foto's/filmpjes

Wij zoeken naar een goede nieuwe eigenaar. Handelaren hoeven niet te reageren.

Deze advertentie is geplaatst op 16-4-2015 en is 350 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: bernadette goudzwaard
E-mail: berng@hotmail.nl
Woonplaats: zoetermeer
Land: Nederland

Special
spelen met de bal
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl