Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Online Cursus Clickeren, om een trainer te worden die je paard

Korte omschrijving:

Wil jij leren clickeren onder professionele begeleiding? Kijk dan naar ons online programma wat jou helpt om een supertrainer te worden. Jij bepaalt wanneer je traint, wij zorgen voor de online ondersteuning.

Uitgebreide omschrijving:

Info Webinar

Wil jij kennis maken met de allerfijnste manier van trainen, die op een ethische en wetenschappelijke manier is gebaseerd, maak dan nu kennis met de online Clickertraining ?..de 7 basics en wordt een super trainer.

Het resultaat is: je krijgt blijvend resultaat, een gemotiveerd en blij paard.

Interesse?....., dan is de online clickertraining de 7 basics echt iets voor jou. Leer onder begeleiding de basis van het clickeren met je paard aan. De 7 Basics zijn oefeningen die je naast je paard kunt aanleren als basis van waaruit alles mogelijk is. En misschien nog wel belangrijker we gaan de 7 basics gebruiken om van jou een supertrainer te maken, zodat jij weet hoe je het beste je paard kunt trainen. Deze wijze van trainen is voor iedereen toe te passen of je nu een paard met gedragsproblemen hebt of het gewoon leuk vind om op een vriendelijke wijze je paard te trainen.. Je kunt met clickeren alle gedragingen van je paard trainen. Je moet hierbij niet alleen denken aan gedrags- of opvoedproblemen zoals:
- niet stilstaan
- niet vast kunnen staan
- snel afgeleid
- drammen
- en andere opvoedproblemen?..

Maar ook voor het aanleren van andere zaken bij (jonge) paarden is het een effectieve training, hierbij kun je denken aan de basis van bijv.
- het zadelmak maken
- leren stilstaan,
- trailermak maken,
- beleefdheid
- handelingen voor verzorging, hoefsmid en dierenarts,
- het opbouwen van een band met je paard gebaseerd op vertrouwen
en nog veel meer.

De online training 7 Basics is ook bedoelt voor mensen die het gewoon leuk vinden om paarden iets aan te leren op een paardvriendelijke en motiverende wijze.

Met de online training 7 Basics heb je na de training een gemotiveerd en een gelukkig paard, die graag met je wil trainen en werken.

Wat zijn de 7 Basics en voor wie is het bedoelt; het zijn 7 basis oefeningen die je naast je paard aanleert die als basisfundament dienen voor eventuele verdere trainingen. Veel mensen denken dat clickertraining iets is voor je naast je paard of voor kunstjes, ja dat kan ook.

Maar clickertraining is ook te gebruiken onder het zadel, voor het aan- en doorrijden van paarden waarbij het niet uitmaakt of het om western of dressuur gaat, omdat de wijze van belonen het zelfde blijft.

Wat kun je in de online training verwachten : Deze cursus bied een jaar lang professionele begeleiding door een gecertificeerde clickercoach en je krijgt ondersteuning met filmpjes en theoriemateriaal om je te helpen de stappen te doorlopen. Maandelijks is er een webinar, waarin alle cursisten aanwezig zijn en daarin hun vragen kunnen stellen. Je kunt online ook kennis maken en delen met elkaar, dit kan een extra motivatie zijn voor de training, mocht het even tegenzitten. Ook het online bekijken van ingezonden materiaal en het meedenken met elkaar is mogelijk. En als allerbelangrijkste, elke week kun je een paar filmpjes van jouw vorderingen / problemen insturen en wij gaan deze dan voorzien van feedback. Hierdoor heb je het gevoel dat we naast je staan en kun jij weer snel verder.

In dit jaar wordt er met succes gewerkt aan de zaken die van jouw een supertrainer maken, zodat iedereen met een goed resultaat eindigt.

Heb je interesse, heb je vragen of wil je meer weten schrijf je dan in voor de gratis online info webinar luister mee en stel je vragen.
http://webinarjam.net/webinar/go/8627/48053f8bfb

Ben je nu al overtuigd, wil je nu al alle informatie of wil je meteen meedoen en op 5 maart 2015 starten voor jouw mooiste paardenjaar, stuur dan een mail naar online7basics@clickercoach.nl dan krijg je meteen alle informatie (vrijblijvend) of we schrijven je meteen in.

Je kunt ook voor algemene informatie kijken op http://tiny.cc/7bonline
Kun je echt niet wachten, neem dan contact op met
Conrad van Pruijssen
0615042410

Deze advertentie is geplaatst op 19-2-2015 en is 821 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Conrad
E-mail: info@clickercoach.nl
Homepage URL: www.clickercoach.nl
Telefoon 1: 06-15042410
Straat en nummer: Annie M.G. Schmidtstraat 27
Postcode: 3544 HG
Woonplaats: Utrecht
Land: Nederland

Info Webinar
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl