Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Manuele Lymfedrainage voor Paarden (MLD)

Korte omschrijving:

MLD staat voor Manuele Lymf Drainage, dit is een zachte manuele (=hand) massage ter stimulans van het lymfesysteem van het paard. Deze vorm van massage wordt over het algemeen als zeer prettig ervaren door het paard. Lymfe drainage stimuleert het lymfesysteem en verhoogd de afvoer capaciteit. Afhankelijk van de situatie kan dit zelfs met 75% verhoogd worden. Hierdoor verlaten afvalstoffen sneller het lichaam. En treedt er o.a. minder verzuring op in het lichaam. Lymfe drainage heeft een drieledige werking: het verhoogd de afvoer van afvalstoffen, het verbeterd het herstel en de algehele afweer. Aanbieding: Maand Januari Euro 30,00 per behandeling. Binnen een straal van 20 km vanaf postcode 2328 Meerle worden geen reiskosten gerekend. Daarbuiten wordt er ? 0,20 per km gerekend. Mijn website is op dit moment niet geactualiseerd (op zoek naar sitebeheerder), voor alle vragen sta ik graag telefonisch ter beschikking.

Uitgebreide omschrijving:

Wanneer MLD?
Manuele lymfdrainage, kortweg MLD, kan ingezet worden bij alle situaties waarbij een paard moet herstellen. Hierbij valt te denken aan aan blessures, wonden, operaties, bij een ziekte of trauma. Maar ook na inspanning. Na een intensieve training is een MLD behandeling een prachtige ondersteuning voor het afvoeren van de schadelijke stoffen die zijn vrijgekomen. Het is een preventieve behandeling voor bv spierbevangenheid. En het verminderd spierpijn (stijve en stugge spieren) omdat het vrijgekomen lactaat afgevoerd wordt.

Omdat het lymfesysteem ook ziektekiemen afvoert heeft MLD ook een duidelijk effect op het immuunsysteem. De algehele weerstand gaat omhoog.

Waar kun je MLD voor inzetten:

* Stalbenen;
* Rug- en/of achterhand problemen;
* Algehele spierstijfheid/spierproblemen door overbelasting;
* Peesblessures;
* Hoefbevangenheid;
* Oedeem (vochtophopingen);
* Einschuss;
* Zomerexceem;
* Tijdens en na ziekte;
* Na medicatie;
* Vermindere weerstand;
* CPL (Chronische Progressieve Lymfoedeem;
* Vermindert herstel na training.

Let wel In-Visible Touch stelt geen diagnose en bij de minste twijfel wordt er altijd doorverwezen naar een dierenarts.

Deze advertentie is geplaatst op 22-12-2014 en is 342 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Viooltje1968
E-mail: violaestelmann@online.nl
Homepage URL: www.invisibletouch.nl
Woonplaats: Ulicoten
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl