Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Plekje in paddock paradijs in Kapelle in Zeeland

Korte omschrijving:

Wij zoeken een sociaal paard/pony met sympathiek baasje om te komen genieten in ons paddock paradijs in Kapelle in Zeeland.

Uitgebreide omschrijving:

1

Wegens niet nakomen van afspraken is er toch nog 1 plekje vrij in ons paddock paradijs voor 5 paarden/pony's. Deze huisvesting is ideaal voor de gezondheid van alle soorten paarden, maar zeker voor paarden met luchtwegproblemen, zoals stofallergie, gevoelig zijn voor koliek of stalondeugden (weven, luchtzuigen, etc.) hebben.

De paarden kunnen 24/7 zelf beslissen of ze binnen of buiten willen staan. Ze worden aangemoedigd om veel te bewegen over de tracks. Verder hebben ze 24 uur per dag de beschikking over goede kwaliteit kuilgras in zogenaamde slow feeders, zodat ze er lekker lang mee bezig zijn. Ze krijgen 2 keer per dag krachtvoer (of wortels, of wat het baasje klaar zet) en staan dan een kwartiertje in de stal.

Verder hebben we een gedraineerde en verlichte rijbak. Uiteraard ook een zadelkamer waar ieder zijn spulletjes kan opbergen.

Ieder baasje moet ongeveer 2x per week van alle 5 de paarden uitmesten. Eventueel meer taken in ruil voor prijsverlaging.

Deze advertentie is geplaatst op 13-11-2014 en is 481 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Kapelle
E-mail: annethannewijk@yahoo.com
Woonplaats: Kapelle
Land: Nederland

1
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl