Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lieve d-pony

Korte omschrijving:

Lieve 14 jarige d-pony, omgeving Maastricht.

Uitgebreide omschrijving:

Foto 1

Lieve 14 jarige d-pony in omgeving Maastricht.
Ik moet helaas vanwege tijdgebrek mijn pony Sjors verkopen. Hij verdient het om veel aandacht te krijgen maar dit kan ik hem helaas niet geven.
Sjors is een hele lieve pony waar je lekker mee kan gaan buitenrijden, maar ook in de bak kan rijden of grondwerk doen. In het begin moet je even stevig in je schoenen staan maar daarna zal hij ook nooit meer een stap verkeerd zetten.

Sjors is in mei 2013 geopereerd aan zijn linker oog, ze hebben het oog verwijderd en een prothese geplaatst. Hier heeft hij totaal geen last van, het enige is dat hij niet meer wilt springen en dat jij als leider iets beter moet sturen en aangeven waar hij heen moet gaan.

Helaas is in juni 2014 ook in zijn andere oog een ziekte vastgesteld, hij heeft last van immuun gemedieerde keratitis. Deze ziekte is langzaam progressief waardoor hij uiteindelijk kan dat hij blind wordt. Hij is onder behandeling van een oogarts en zij vindt dat zijn oog er nu prima uit ziet. Hij krijgt op het moment dan ook geen medicatie.

Wat ik voor Sjors graag wil is dat hij op een plek terecht komt waar hij het liefst 24/7 buiten kan staan samen met andere paarden.

Sjors is altijd netjes, inge?nt en bekapt (nooit hoefijzers gehad) en wordt bitloos gereden.
Los van zijn oogproblemen heeft Sjors verder nooit gezondheidsproblemen gehad in de 7 jaar dat ik hem in mijn bezit heb.

Deze advertentie is geplaatst op 22-10-2014 en is 901 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Darcy94
E-mail: ummelsdarcy@hotmail.com
Land: Nederland

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl