Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 2 Aparte verschijningen van 1.10m groot

Korte omschrijving:

Ik zoek voor 2 pony's, 1 appie en 1 creme-bonte kruising van 4 jaar oud een fijne nieuwe eigenaar. Gaan enkel samen weg!

Uitgebreide omschrijving:

Safira

Pony 1: een appaloosa van 4 jaar oud, wordt op dit moment beleerd voor de kar. Safira is een dame met karakter en is heel lief, knuffelbaar maar met gebruiksaanwijzing: als ze iets niet wil en je doet het toch dan kun je de wind van voren krijgen. Ze is kinderen gewend maar het is niet echt een kinderpony, ze is wel een werkpaardje: geef haar een opdracht en ze doet het vol overgave: voor of achter) de kar vindt ze echt het leukst om te doen. Ze heeft hele stabiele gangen, een leuke draf en is superverkeersmak en laat zich niet snel van de wijs brengen.
Pony 2: een creme bonte kruising (waarsch. shet x welsh a) van 4 jaar oud, met 1 blauw oog, echt een aparte verschijning, is braaf onder het zadel maar kan nog niet goed zonder begeleiding de bak door. Op buitenrit is zij superbraaf, dit doet ze het liefst en ze heeft een goede conditie, geen moeite om grote paarden bij te houden. Ze is leuk met kinderen, echter is ze vrij ongeduldig en als er veel prikkels om haar heen zijn dan wordt ze zelf het drukst van allemaal. Ze is verkeersmak, maar niet geschikt om het voortouw te nemen op de weg.
Beide pony's staan sinds veulen al samen, eigenlijk met z'n 3-en, deze 3e is evt. ook over te nemen (grijs/zwarte appaloosa van 1m hoog, superlief voor kinderen, ook onder het zadel), maar de laatst genoemde is snel hoefbevangen dus kan echt niet op het gras, de twee bovengenoemde pony's wel.
De pony's hebben nog nooit een bit in gehad, lopen hun hele leven al buiten in de kudde en zijn supersociaal naar andere paarden en pony's toe. Ik moet er wel eerlijk bij vermelden dat als ze kunnen ontsnappen uit hun weiland ze het niet zullen laten.

Safira en Sophie (ook wel Barbie) gaan enkel samen weg! Waarom? Omdat ze dus heel erg aan elkaar gehecht zijn. Ze vullen elkaar goed aan het wat ik denk is dat ze het samen voor de kar heel leuk zullen doen.
Reden van verkoop: ik heb er teveel (het zijn eigenlijk de pony's van mijn ex) en liever doe ik ze niet weg maar misschien is er iemand die wel vol overgave met ze aan de slag kan, dan kies ik toch liever daar voor dan dat ze nu maar in het land staan te staan.

Meer info is ook wel te vinden op de facebookpagina van ons: www.facebook.com/ponyrijden

Deze advertentie is geplaatst op 14-10-2014 en is 479 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: MizzPoeZ
E-mail: mizzpoez@hotmail.com
Woonplaats: Hilversum
Land: Nederland

Safira
Sophie
Safira
Sophie
Sophie
Sophie
Sophie
Safira
Safira (2e premie)
Sophie
Safira
Evt. ook over te nemen
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl