Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Fantastische kleinschalige stalling 24/7 buiten/paddock paradis

Korte omschrijving:

Stalling aangeboden op kleinschalige stal 24/7 buiten Omdat onze stal/weide zoveel ruimte bied hebben we nog een plekje vrij in onze kudde voor een sociale pony/klein paard. We zijn opzoek naar een enthousiaste, zorgzame stalgenoot die bij ons met zijn/haar paardje aan wil sluiten in de kudde. We streven naar een zo paardvriendelijke plek, waar paarden echt paard kunnen zijn en ze niks te kort komen. Daarnaast zouden we graag iemand verwelkomen die een steentje bij wil dragen. We zijn geen doe-het-zelf stal maar ook geen pensionstal waar vol pension geboden kan worden.

Uitgebreide omschrijving:

Over onze plek
Wij beschikken over een unieke plek aan de rand van de utrechtse heuvelrug, gelegen in Rhenen tegen de zuid-kant van Veenendaal. Op nog geen 5 min. stap afstand van het bos, waar vele ruiterpaden tot beschikking zijn.

De plek bied 3 hectare weiland, welke verdeeld zijn in 6 stukken. Allen zijn afgesloten met 3-laags houten hekken en stroomdraad.
Er is een grote schuilstal aanwezig van 60m2. Deze staat altijd open zodat de paarden zelf de keuze hebben wanneer ze willen schuilen. Voor nood hebben we een stal tot de beschikking.
De paarden hebben onbeperkt (goede kwaliteit) ruwvoer tot hun beschikking (nu gehooid van eigen land), welke we voeren middels slowfeeders.
Er zijn verschillende water/drink bakken, waaronder 1 die nooit zal bevriezen.
Verder beschikken we over een longeerbak/round penn en een gedraineerde rijbak. Ook is er een afgesloten zadelkamer waar je een kast neer kan zetten.

De paarden staan gedurende het jaar op het weiland. Ip de eerste maanden van het jaar niet (afhankelijk van de kwaliteit van het gras en het weer), omdat dan het gras de kans moet krijgen te gaan groeien. Meestal gaan ze begin april het land weer op. We geven de weilanden middels stripbegrazing in het voorjaar, zomer en najaar. In de winter kunnen ze op alle stukken land.
Wanneer ze de eerste maanden van het jaar niet op het weiland zouden kunnen staan, komen de paarden op een stuk (gras) zodat ze nog genoeg bewegingsmogelijkheid en vrijheid hebben.
Wij ontwormen de paarden middels wormen onderzoek. Deze wordt door onszelf gedaan. We ontwormen minimaal 1-2x per jaar en wanneer er wormeneitjes aanwezig zijn.

Mocht je interesse hebben, of nieuwschierig geworden zijn, horen we graag van je! We zijn benieuwd of we jouw paard, samen met jouw, een fantastische plek kunnen geven.

Deze advertentie is geplaatst op 29-8-2014 en is 1285 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Mariann
E-mail: m_goudzwaard@hotmail.com
Land: Nederland









   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl