Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: mooie plekje, stal met grond te koop, zuid-limburg

Korte omschrijving:

Ideaal voor paardenliefhebbers, een stukje eigen grond met stal, inloopstal, stuk verhard en een stuk gras/bakje. Weides in pacht erbij. Stukje gelegen in Catsop

Uitgebreide omschrijving:

Mooi stukje land met een goede stal te koop.
Stal is verdeeld in twee helften, een helft is een open/loopstal bij mij gebruikt voor paarden. Andere helft is in gebruik als opslag voor mijn eigen spullen, kruiwagen, borstels, voer en dergelijke.
Paardenstal is bereikbaar van binnen uit. Er is een hooizolder boven, passen 135 kleine pakjes hooi op. Stal is voorzien van licht via oude auto accu, ook de stroom voor de schrikdraad is binnen voorzien, werkt ook via auto accu
Eigen grond rondom stal, 1165 m2. Er is een grote betegelde uitloop bij de loopstal. Er is een 'rijbakje', dit is gewone grond waar niet veel meer groeit, ik gebruik dit stuk als grondwerkplek, en als uitloop waar ze de benen even kunnen strekken bij slechter weer.
Ernaast ligt een stukje gras met een vijvertje, wordt gebruikt als drinkpoel.

Aansluitend aan de eigen grond een weide van 5400 m2, mogelijkheid om pacht over te nemen of te kopen (niet van mij, andere eigenaar)
Op de weide staan twaalf fruitbomen, zorgen voor welkome schuil en schaduwplekken.
Aan de overkant van de eigen grond een weide van 3900 m2, ook hier mogelijkheid om te pachten. In deze weide staan gaan bomen o.i.d. Wel beschutting en schaduw van de bosrand.

Het geheel ligt in Elsloo, zeer mooi en idyllisch plekje, heerlijk rustig, maar toch ook sociale controle. Ideaal stekje voor paardenhouders. Veel uitrij mogelijkheden, kanaal op 15 min stappen, veld en bos meteen voor handen. Via het kanaal zijn o.a. bunde, en stein te bereiken, via het veld is beek snel te bereiken hier kun je instappen op een ruiterroute die voert tot o.a. schinnen, nuth e.d.

Deze advertentie is geplaatst op 14-8-2014 en is 1264 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spisty
E-mail: rakkertje_@hotmail.com
Woonplaats: Elsloo
Land: Nederland





 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl