Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Droomplek voor 2 a 3 paarden / pony's

Korte omschrijving:

In onze Paddock Paradise van 3 ha, aan de ruiterroutes op de Veluwe, is plek voor 2 a 3 paarden / grote pony's obv een cooperatief keuze-systeem

Uitgebreide omschrijving:

Wij houden helemaal natuurlijk: het hele jaar gewoon lekker voluit buiten (geen winterpaddock oid) en voeren alleen prachtig hooi van eigen oogst. Geen kuil, geen kunstmest, geen hoefijzers, ed.
Momenteel is ca 1,2 ha weide niet in gebruik en dat vinden wij zonde, omdat wij denken dat het hier een paradijsje voor paarden (en hun eigenaren) is.
In principe is alles bespreekbaar: 1 koppel maken met onze pony's of de betreffende 1,2 ha (en eventueel een deel van de tracks) afsplitsen. Verzorging helemaal zelf of die geheel of deels aan ons overdragen, etc.
Een van onze pony's is IR, een andere gevoelig voor HB, dus ook daar zijn mogelijkheden.

De omheining (schriklint) is degelijk aangelegd, er is water en stroom, natuurlijke beschutting en schuilstallen, een betegeld vlak , een zand-plek om te rollen en slowfeeders. Wij verzorgen het reguliere onderhoud aan land, omheining ,ed.
Verder is er een poetsplaats, ruimte om spullen op te bergen, een verlichte en goed gedraineerde rijbak (altijd te gebruiken), een spring- en PTV-parcours (TREC).
Voor noodgevallen (bv ziekte) zijn er ook boxen.

De PP ligt aan onze boerderij (dus er is altijd toezicht) en we zitten aan de Veluwse ruiterroutes.
Voor mensen die verderaf wonen: er is ook een vakantiewoning (die door eigenaren van pensionpaarden tegen een gereduceerd tarief gehuurd kan worden).

Liefst iemand met de intentie om vast te blijven, maar eventueel is tijdelijk ook bespreekbaar, bv in geval van revalidatie of vakantie. Ook opfok of pensionering is bespreekbaar.

Het is geen bedrijfsmatige aanpak (wij zijn particulieren die dit uit hobby doen), maar een soort "cooperatief keuze-systeem":
- Voor een vast bedrag per maand (gerekend obv wat het ons kost) stellen wij een plek op onze Paddock Paradise en de andere faciliteiten ter beschikking (incl. het onderhoud daarvan door ons).
- Daarnaast brengt iedereen 'tijd' in voor het overige wat er gedaan moet worden aan de verzorging van de groep paarden. Daarbij te denken aan dingen als stripbegrazingsdraad verplaatsen, waterbakken schoonmaken, ed. Dit komt gemiddeld neer op 3 uur per eigenaar per maand. Als er ongelijk tijd ingebracht is (of helemaal niet) wordt er met elkaar verrekend obv 10/uur.

Op onze site staat een en ander uitvoeriger beschreven.
Heb je vragen of interesse, mail mij dan!

Deze advertentie is geplaatst op 2-7-2014 en is 1396 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: angelique hage
E-mail: angelique.hage@xs4all.nl
Homepage URL: www.trec-emst.nl
Land: Nederland


overzicht

   

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl