Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Organiseer een obstakeltraining met 40% korting va 12,- p.p!

Korte omschrijving:

Misschien ken je het: je bent lekker buiten aan het rijden en ineens staat je pony achterstevoren vanwege een plastic zakje in de bosjes. Of je bent op wedstrijd, maar krijgt je paard met geen mogelijkheid langs die enge bloembak. De angsten van paarden lijken voor ons soms onlogisch, maar voor het paard zijn ze echt. Je kunt je paard niet voor elk obstakel behoeden ? maar je kunt wel leren hoe je samen met zulke situaties om moet gaan. Deze training van Astore Ponytraining helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen waarmee je je paard of pony kunt helpen angsten los te laten en om te zetten in nieuwsgierigheid!

Uitgebreide omschrijving:

Bij obstakeltraining test je behendigheid, moed en precisie. Samen met je paard overwin je verschillende hindernissen, waaronder: het lopen over een ?vreemde? ondergrond zoals zeil of rubber; precisiewerk met balken en pionnen; snelle behendigheidsproeven met de slalom, laaghangende takken en balspel-onderdelen. De training is geschikt voor zowel beginners als gevorderde ruiters, want er wordt rekening gehouden met het niveau binnen de groep. Er wordt gewerkt vanuit rust en vertrouwen en de training is zowel onder het zadel als aan de hand te volgen.
De paarden worden niet ?overvallen? met stressvolle geluids- of rookmachines en dergelijke. Eerlijkheid naar het paard toe staat voorop.

De obstakel training is te boeken voor:
een halve dag / 3 uur met 35% korting voor ?195,- (van ?300,-) met maximaal 18 personen.
een hele dag / 6 uur met 40% korting via Coupony voor ?360,- (normaal ?600,-) met maximaal 30 personen.

Meer informatie: http://www.coupony.nl/deals/obstakeltraing

Deze advertentie is geplaatst op 24-6-2014 en is 439 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Coupony1
E-mail: anne@coupony.nl
Homepage URL: www.coupony.nl/
Woonplaats: Wageningen
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl