Gezocht

Gezocht

Gezocht: Wie wil mij helpen met beter leren rijden?

Korte omschrijving:

Ik ben op zoek naar iemand met een eigen paard/pony in omg. Utrecht die het leuk vindt om mij dingen bij te leren over NH, bitloos rijden en vrijheidsdressuur.

Uitgebreide omschrijving:

Foto uit 2011

Hoi allemaal,

Mijn naam is Iris en ik heb van mijn 8e tot mijn 18e actief wekelijks paardgereden. Eerst op een manege, daarna op iemands eigen paard waarbij ik les kreeg. Vanwege mijn studie rijd ik nu nauwelijks meer (ik ben nu 21).

Ik zou heel graag weer -beter- willen rijden. De laatste paar jaar ben ik heel erg ge?nteresseerd geraakt in vrijheidsdressuur, natural horsemanship, bitloos rijden en grondwerk. Ik heb daarom niet de indruk dat een manege nog passend bij mij is; ik zou me meer willen verdiepen in het paard als geheel en als groepsdier, en niet alleen rondjes rijden en het paard 'in de krul trekken' (dat is mijn ervaring bij de manege en bij die andere lessen).

Ik heb geen eigen paard of pony en ben dus op zoek naar iemand met een eigen paard of pony, die het belang van het paard en het 'vriendjes worden' met het paard voorop stelt. Lessen in grondwerk lijken mij een leuke afwisseling met rijden.

Ik hoef dus niet per se een gediplomeerde instructeur, maar iemand die mij verder kan helpen met bijvoorbeeld mijn zit en uitleg over NH en vrijheidsdressuur.

Ik woon in Utrecht (Leidsche Rijn) en heb daar geen auto, dus ik ben op zoek naar iemand die op fiets- of ov-afstand woont!

Lijkt het je wat om mij wat bij te leren of ken je iemand die hier mee bezig is, neem dan gerust contact op.

Overige info:
Lengte 1.63, gewicht <55 kg.
(Ik rijd het liefst op pony's).

Ik hoop op deze manier iemand te kunnen vinden! :)

Groetjes Iris

Deze advertentie is geplaatst op 28-5-2014 en is 461 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Iris van den Bemd
E-mail: american_idiot_iris@hotmail.com
Woonplaats: UTRECHT
Land: Nederland

Foto uit 2011
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl