Gezocht

Gezocht

Gezocht: Verzorg(st)er omg. Vaassen voor 2 merries gezocht

Korte omschrijving:

Op zoek naar iemand die met het ene paard (Passoa) uitsluitend grondwerk & wandelen wil doen en met het andere paard (Qaliefke) ook wil rijden (1-2x per week). Het is van belang dat je thuis bent in de NH en dat je voldoende rijervaring hebt.

Uitgebreide omschrijving:

Passoa

Opzoek naar verzorgster voor onze twee paarden:

Passoa: 18 jaar oude hele lieve gevoelige merrie. Ze is een oud-manegepaard en kan niet meer bereden worden, maar alles met grondwerk kan wel! Ze is een uitstekend leerpaard, en een mooi paard om verder mee te komen in de NH. Ze is een erg werkwillig paard maar heeft wel duidelijkheid nodig. Ze uit soms haar onzekerheid in dominantie, maar met een paar meiden van rond de 12 jaar is ze ook heel erg braaf. Ze probeert je echt te begrijpen en de oefening te snappen. Ze is ook een paard met humor, ze houdt van spelletjes spelen! Passoa is erg gevoelig en is zowel on-line als bij liberty echt een topper. Liberty vindt zij (en ik ook) het leukst. Ik heb haar gekocht van een manege in 2006 omdat ze een beenblessure heeft die niet over gaat. In de winter heeft ze hier soms een beetje last van, en dan is liberty-werk wel fijn omdat je haar dan niet onbewust 'te ver' pusht. Voor de parelli-kenners: ze is vooral een Left Brain Introvert. Ik leer haar de meeste dingen on-line en als ze de oefening kent doe ik het in liberty en dat gaat eigenlijk altijd heel erg goed. Ze is echt een toppaard en mijn beste vriendinnetje. Ze verhuist per 1 juni naar Vaassen om bij Qualiefke te staan omdat ik naar Engeland ga en ik de verhuizing naar een ander land een te grote stap voor haar vindt met haar geschiedenis. Ze verdient een lief, leuk, zelfverzekerd persoon die het leuk vindt met haar te groeien en een band op te bouwen. Ik pas meerdere methodes van NH toe op het grondwerk wat we doen. Ze kent heel veel van de Parelli games, en reageert heel goed op energie. Als je haar respecteert en vertrouwt, krijg je alles 200% terug, en zo is ze erg geliefd geworden bij de mensen en paarden die nu bij haar op stal staan.

Qaliefke: Friese merrie, 9 jaar, heel lief en betrouwbaar, reageert fijn op hulpen in het bos, maar kan in de bak wat impuls missen, niveau dressuur M1 (wordt nu alleen recreatief mee gereden). Als ik haar zou moeten plaatsen in de karaktertypen komt ze het meest in de buurt van het type 'aarde' vanwege haar rustige en betrouwbare aard en grote interesse in eten, maar op andere momenten kan ze ook zeker een 'vuur' type zijn en een show weggeven, naar je hinnikken of veel knuffels. Ze is, voor de parelli kenners, vooral een Right Brain Extrovert hoewel ze wel goed luistert en veel vertrouwen heeft zolang je duidelijkheid geeft.


We zoeken iemand die twee keer in de week grondoefeningen doet met Passoa en een van de twee keer rijd op Qaliefke. Het is van belang dat je thuis bent in Natural Horsemanship oefeningen en dat je voldoende rijervaring hebt.

Woon jij in de buurt van Vaassen en zou je het leuk vinden om ons te helpen? mail dan naar: koekenzopie@hotmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 28-5-2014 en is 587 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: martinii90
E-mail: martini_passoa_@hotmail.com
Homepage URL: myspace.com/martinadiehlmusic
Woonplaats: Amsterdam
Land: Nederland

Passoa
       

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl