Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Workshop Centered Riding met 40% Coupony korting!

Korte omschrijving:

Welke invloed heeft jouw houding en zit op de bewegingen van je paard? Kom erachter tijdens de workshop Centered Riding, met 40% Coupony korting van 55,- voor 33,- p.p! !

Uitgebreide omschrijving:

Welke invloed heeft jouw houding en zit op de bewegingen van je paard? Kom erachter tijdens de workshop Centered Riding, met 40% Coupony korting van 55,- voor 33,- p.p! !

Centered Riding workshop programma 28 juni 2014

13.00 -13.15 aankomst met koffie en thee
13.15 - 14.15 welkom & theorie
14.15 - 15.30 grondoefeningen
15.30 - 16.00 demo & afsluiting

Centered Riding is een techniek ontwikkeld door Sally Swift. Sally Swift is geboren in 1913 en groeide op ten zuiden van Boston. Toen ze zeven jaar was werd bij haar scoliose van de ruggengraat gediagnostiseerd en moest ze de jaren die daarop volgden altijd een brace dragen. Dit zou de aanleiding worden voor het ontwikkelen van Centered Riding. Ze was twintig toen ze begon te experimenteren met het gebruik van Alexandertechniek en Feldenkrais therapie in het rijden. Het toepassen van deze therapie?n bood Sally de mogelijkheid de brace, die ze voor haar rug al die jaren had gedragen, weg te doen. Sally publiceerde haar eerste boek in 1985, 'Centered Riding'. Er volgden meer boeken die werden uitgegeven in meerdere talen.

Het is geen andere manier van rijden, maar een effectieve methode om goed te leren rijden in elke discipline en op elk niveau. Er wordt gelet op asymmetrie, spanningen en disfunctioneren van ruiter en paard om zo te komen tot oefeningen ter verbetering van beiden.

De methode is gebaseerd op de kennis van de anatomie van de ruiter en het paard, de balans en het bewegen van beide samen. Dit levert een bewustzijn van het lichaam op waardoor oude, ingesleten bewegingspatronen kunnen worden vervangen door nieuwe vaardigheden, vrijer bewegen en het prestatieniveau te verbeteren. Centered Riding legt het 'hoe en waarom' uit.

Meer informatie? : http://www.coupony.nl/deals/workshop-centered-riding

Deze advertentie is geplaatst op 22-4-2014 en is 287 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Coupony1
E-mail: anne@coupony.nl
Homepage URL: www.coupony.nl/
Woonplaats: Wageningen
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl