Gezocht

Gezocht

Gezocht: Bijrijdster/verzorgster gezocht voor lieve, goudeerlijke ruin

Korte omschrijving:

Ik ben op zoek naar iemand die mijn ruin (1.55m) wat extra aandacht en beweging wil geven, vanwege zwangerschap. Het is een hele leuke, lieve ruin, staat in Noordwijk ZH, ongecompliceerd, is nu 6 jaar oud en wordt sinds een jaartje rustig aan gereden, vooral buiten en natuurlijk bitloos. Verder natuurlijk grondwerk ed.

Uitgebreide omschrijving:

Mijn ruin is goudeerlijk, super lief en heel aanhankelijk. Hij is nog jong in zijn koppie en vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Hij is tot zijn 4e jaar in een grote kudde opgegroeid en heeft dus helemaal geen negatieve ervaringen oid meegemaakt. Hij is gewoon leuk en betrouwbaar, braaf buiten, verkeersmak. Natuurlijk nog wel wat onervaren, gezien de leeftijd.

Ik ben op zoek naar iemand die liefst 3x in de week kan, dagen zijn bespreekbaar, iemand die ervaring heeft met jonge paarden en ook affiniteit heeft met grondwerk/bitloos rijden. Maar ook iemand die niet vies is van klusjes ed. en bereid is een kleine bijdrage per maand te betalen. In ruil hiervoor krijg je veel vrijheid, kan je rijden in een prachtige omgeving (strand/duinen) en kan je aan de slag met een super betrouwbaar paard. Het is echt de bedoeling dat iemand voor een langere tijd met hem aan de slag wil gaan, zodat je een band op kan bouwen en zodat we samen kijken wat het beste is voor hem. In principe alles dus in overleg. Spreekt dit je aan, mail dan naar kimberly_1989@msn.com.

Deze advertentie is geplaatst op 17-4-2014 en is 513 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: KimNando
E-mail: kimberly_1989@msn.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl